Пенсіонерку з Хмельниччини ошукали на 2 тисячі доларів

Пенсіонерку з Хмельниччини ошукали на 2 тисячі доларів
  • Шахрая затримали майже відразу після звернення в поліцію.
  • Правоохоронці розповіли, як працює схема.

Жертвою афериста стала 81-річна жителька села Антоніни Хмельницького району. 24 жовтня до неї зателефонував незнайомий чоловік і представився лікарем. Чоловічий голос повідомив, що внук пенсіонерки потрапив в аварію і йому терміново потрібна дороговартісна операція. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Жінка розхвилювалась і без вагань повідомила незнайомцю свою адресу. Вже за декілька хвилин на її порозі стояв шахрай, якому вона відала 2 тисячі доларів на "лікування онука".

Коли пенсіонерка зрозуміла, що її обдурили - звернулась до поліції. Правоохоронці з'ясували, що зловмисник їздив на автомобілі  «Мазда».  Вже за годину поліцейські встановили його особу та затримали. Це був  25-річний уродженець Донеччини.

Відео дня

Під час огляду його автомобіля, слідчі знайшли в салоні форму поліцейського, яку шахрай використовував для популярної схеми «ваш син у поліції».

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Шахрайство" Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника перевіряють на причетність до інших подібних злочинів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alex Varmint

    И потом кто то будет говорить что в Донецке проживали нормальный люди ? Донецк, Луганск это сброд и гопота.

keyboard_arrow_up