Вбивство на Інститутській: 20-річну підозрювану відправили в СІЗО (ОНОВЛЕНО)

Вбивство на Інститутській: 20-річну підозрювану відправили в СІЗО (ОНОВЛЕНО)
  • 50-річну підприємицю жорстоко вбили у власному під'їзді. Жінку підрізали і залишили стікати кров'ю. 
  • Близько двох місяців поліція шукала вбивцю.
  • Декілька днів тому затримали підозрювану. Дівчині - лише 20. 
  • Вчора, 17 листопада, їй обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В неділю, 17 вересня, 50-річна жінка поверталася з роботи. Марія торгувала взуттям на речовому ринку. У під’їзді будинку 4/2 на Інститутській, де вона мешкала, її підрізали. Вбивця вдарив її ножем в груди і шию.  Жінка вибігла на двір і впала закривавлена. Вона померла в «швидкій» по дорозі в лікарню.

Майже два місяці в поліції шукали вбивцю підприємиці з Хмельницького. Днями затримали 20-річну хмельничанку. Вона підходить під опис і фото, які поліцейські взяли з камер відеоспостереження. Оголошення про розшук розвішували неподалік речового ринку. Правоохоронці повідомили, що під нігтями вбитої знайшли сліди ДНК затриманої. Основною версією поки є те, що 20-річна дівчина пішла на вбивство через борги. Камери відеоспостереження показали, що вона декілька днів слідкувала за підприємицею і вивчала її розпорядок дня. 

Вчора, 17 листопада, Хмельницький міськрайонний суд обрав підозрюваній міру запобіжного заходу. Її триматимуть під вартою протягом двох місяців. 

Відео дня

- Зараз триває досудове слідство, на його час підозрювану будуть тримати під вартою. Як тільки закінчиться розслідування, буде суд, - розповідає прес-секрета прокуратури Хмельницької області Наталія Гончарук. 

Якщо поліція доведе, що вона наважилась на вбивство заради грошей, 20-річну хмельничанку можуть засудити до довічного ув’язнення. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за статтю 115 «Умисне вбивство», яке передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Леонид Наседкин

    Где взяли ДНК?Что,она 2 месяца руки не мыла?Это для дурочков?

    Nadezhda Masna reply Леонид Наседкин

    А ти і є дурачок -читай уважно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up