Вибивав вигаданий борг. На Хмельниччині спіймали вимагача-рецидивіста

Вибивав вигаданий борг. На Хмельниччині спіймали вимагача-рецидивіста
  • Зловмисника мав кримінальне минуле та сидів у в'язниці.
  • Його спіймали під час передачі частини «боргу».

На Хмельниччині затримали кримінальника, який вимагав у місцевого мешканця гроші за нібито розбите авто. Події відбувалися в одному з міст області, назву якого правоохоронці не називають. 51-річний чоловік був неодноразово судимий, зокрема за ДТП з загиблим, грабіж, хуліганство та інші злочини. Про це сьогодні, 12 січня, повідомляє поліція Хмельницької області.

У місцевого мешканця він став вимагати гроші нібито за пошкоджене авто. При цьому погрожував та застосовував до жертви фізичне насильство. Кримінальника затримали під час передачі частини грошей, а саме восьми тисяч гривень. Загалом зловмисник вимагав 500 доларів, тобто близько 18 тисяч гривень. Про це журналісту vsim.ua повідомила інспектор з комунікації поліції Хмельниччини Катерина Шуприган.

Кримінальнику вже оголосили про підозру за частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу («Вимагання, вчинене в умовах воєнного стану»).

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Марк Дрозд

    Певно Славута....
  • Людмила Журибида

    Гавнюк
  • Сергій Скрипник

    Таким треба давати довічне.Тоді інші будуть думати головою а не другою частиною тіла.
  • Николай Меренгер

    До обичного украинця на побутові з справах ,применяют закон во врем'я военного стану ,а ві хтось читав щоб до колоборантив ,чиновникив ,яких зловіли на преступлениях применили ,военний стан ,так ни ,

keyboard_arrow_up