Виготовляли та продавали фальшиві документи: викрили мешканців Хмельниччини та Київщини

Виготовляли та продавали фальшиві документи: викрили мешканців Хмельниччини та Київщини
Тут і далі фото Нацполіції
  • Жителі двох областей організували злочинну схему. 

  • Вони виготовляли та збували документи: свідоцтва про реєстрацію транспорту, посвідчення водія, дипломи про освіту, свідоцтва про шлюб, народження та смерть. 

  • Серед учасників групи були мешканці нашої області. 

Днями правоохоронці викрили групу осіб, яка на замовлення виготовляла фальшиві документи державних органів. До неї входили мешканці Києва, Київщини та Хмельниччини. Про це повідомляє Найполіція. 

Серед учасників групи є двоє колишніх міліціонерів. Вони налагодили виготовлення фальшивих документів. Робили навіть такі, що мають голографічні елементи та гербові печатки, що видаються органами виконавчої влади. 

Серед підроблених зловмисниками документів були водійські посвідчення, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, посвідчення різних органів державної влади та силових структур, дипломи про освіту, свідоцтва про шлюб, народження та смерть.

Відео дня

Клієнтів собі підшукували через Інтернет. А працювали лише за повною передплатою. Після виконання «замовлення» спільники відправляли фальшиві документи поштою, а гроші “замовників” ділили між собою.

Слідчі Нацполіції розпочали кримінальне провадження за двома статтями:

Поліцейські зібрали докази їхньої діяльності діяльності, а експертиза засвідчила факт підробки документів, які вони виготовили. У фігурантів провели 18 обшуків. Знайшли підроблені документи, гроші, штампи і печатки, мобільні телефони, чорнові записи.

Наразі трьом спільникам уже повідомлено про підозру. Слідчі поліції готуються вручити підозри й іншим фігурантам. Розслідування триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up