Вінничанин напав на родину підприємця з Хмельниччини. Суд виніс вирок

Вінничанин напав на родину підприємця з Хмельниччини. Суд виніс вирок
Фото ілюстративне
  • Чоловік з трьома подільниками увірвався до помешкання.

  • На захист батьків стала донька.

14 років та 6 місяців проведе за гратами вінничанин за розбійний напад на сім’ю підприємця з Деражні.

У серпні 2014-го о п’ятій ранку 38-річний чоловік із трьома подільниками, одягненими в чорні маски та рукавички, перелізли через паркан домогосподарства підприємця та вдерлися до спальні подружжя. Родина спала.

Нападники одразу забризкали очі своїм жертвам перцевим газом. Однак подружжя не розгубилося й почало чинити опір грабіжникам. На захист батьків стала і їхня донька.

Відео дня

Сім’я оборонялася так відчайдушно, що нападники невдовзі просто втекли, залишивши на місці злочину балаклави, бейсболку зі слідами крові, обріз рушниці, ломик, викрутки, газові перцеві балончики, рюкзак із долотом та пристроєм для відкривання замків.

Хмельницький міськрайонний суд обвинуваченого засудив до 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Не погодившись з таким рішенням, прокурори оскаржили його в апеляції.

За принципової позиції обласної прокуратури апеляційним судом ухвалено новий вирок, яким обвинуваченого засуджено до 10 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Але, зазначають в обласній прокуратурі,  оскільки засудженого притягнули до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів ще й на території Вінницької області, то остаточне покарання йому призначили у вигляді 14 років 6 місяців в’язниці з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Читайте також:

Двох нетішинських злодіїв покарали за законами воєнного часу

90-ті повертаються: на Шепетівщині двоє розбійників катували господаря праскою

Хмельничанин не визнав себе винним у грабежі: що вирішив суд

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up