Згоріле авто і двоє постраждалих: Ізяславський суд виніс вирок винуватцю п'яного ДТП

Згоріле авто і двоє постраждалих: Ізяславський суд виніс вирок винуватцю п'яного ДТП
Фото: прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області
  • П'яний водій в'їхав в автобусну зупинку й авто загорілося.
  • З палаючого автомобіля вдалось врятувати трьох людей.
  • Порушнику призначили іспитовий термін.
  • Якщо він не дотримається його умов, то потрапить до в'язниці на 3 роки.

ДТП сталася 17 жовтня 2016 року в центрі села Клубівка. Тоді "Ford Escort" виїхав на тротуар, де вдарився в стіну автобусної зупинки та загорівся. За кермом був 28-річний чоловік. Як зазначають правоохоронці, він не мав прав та сів за кермо п'яним. Також в автівці знаходилося двоє пасажирів. Вони в результаті аварії отримали серйозні травми.

Справу розслідували за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, а також, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Суд призначив чоловікові 1 рік іспитового терміну.

"Враховуючи обставини справи, особу обвинуваченого та думку потерпілих, котрі просили суворо не карати водія, суд звільнив його від відбування покарання з однорічним іспитовим строком",-  йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області.

Відео дня

Але, якщо він не дотримається встановлених умов чи скоїть правопорушення в цей період, йому доведеться відбувати покарання за ґратами терміном 3 роки.

Читайте також: До 8 років ув'язнення світить водієві, який у новорічну ніч насмерть збив підлітка на Старокостянтинівщині

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up