З двору будинку на Виставці вкрали BMW X1

З двору будинку на Виставці вкрали BMW X1
Фото Znaj.ua
  • Коричневий кросовер викрали з двору будинку 58/2 на проспекті Миру.
  • Поліція шукає викрадача.

Автомобіль зник в ніч з 21 на 22 березня. 31-річна хмельничанка залишила свій “БМВ Х1” в дворі будинку. Крадіжку виявила вже в обід наступного дня. Відразу викликала поліцію.  За попередніми даними, сума завданого збитку складає 24 000 доларів.

Слідчі Хмельницького міського відділу поліції, які приїхали на виклик, задокументували покази власниці та вилучили ключ  від автомобіля та техпаспорт. Злочинця шукають.

За даними ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, за добу до поліції надійшло 408 повідомлень про події та правопорушення, з них 57 -  кримінального характеру.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Александр Черненко

    вже в котре,читаючи новини, помічаю не правильну подачу інформаціі в новинах - пишіть не тільки сам факт - Типу вкрали автомобіль БМВ на пр Миру у дівчини 31 року і все - беріть інтервю у потерпівших , офіційні коментарі у представників поліціі - якусь інформацію(деталі орієнтировки і тд) ато таке враження наче випускник ХНУ пише новини
  • Александр Черненко

    напишіть в статті хоч орієнтировки - можливо хтось із читачів побачить автобоміль і повідомить про це поліцію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up