За крадіжку телефонів у хмельничан чоловік сяде за ґрати на 7 років

За крадіжку телефонів у хмельничан чоловік сяде за ґрати на 7 років
  • За викрадання мобільної техніки судили 25-річного жителя Хмельницького району.

У Хмельницькому засудили на 7 років ув’язнення 25-річного чоловіка. Його визнали винним за крадіжки мобільної техніки у жителів обласного центру.

Про це повідомили у прокуратурі.

Як йдеться у дописі, у червні минулого року чоловік вкрав мобільний телефон у касира в одному із магазинів міста. Потім він «взяв» чужий повербанк на автозаправці.

Через декілька днів житель Хмельницького району  викрав мобільний телефон у 66-річної хмельничанки. У пресслужбі розповіли як саме це сталося. Так, коли чоловік побачив пенсіонерку на вулиці, то вигадав історію, начебто загубив власний телефон, погано почувається і попросив зателефонувати. Взявши до рук мобільник, грабіжник почав тікати. Літня жінка намагалася його спіймати, але він вирвався та втік у невідомому напрямку.

Відео дня

Правоохоронцям вдалося затримати крадія. Хмельницький суд визнав його винним у крадіжках та грабежі, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України).

У прокуратурі кажуть: чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У 2021 році він звільнився з місць позбавлення волі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач81

    Мерзота. Це через таких ми так живемо.

keyboard_arrow_up