За порваний піджак губернатора та газ у Хмельницькій ОДА відповідатимуть міліціонери

За порваний піджак губернатора та газ у Хмельницькій ОДА відповідатимуть міліціонери
У скандалі в Хмельницькій ОДА розбирається прокуратура. Позицію міліціонерів під час конфлікту вже називають бездіяльністю та обіцяють дати цьому правову оцінку.

- Голові облдержадміністрації було нанесено побої, пошкоджено одяг, окремі активісти розпилювали у приміщенні сльозогінний газ. На хуліганські дії громадян, котрі з застосуванням фізичної сили блокували роботу адміністрації, працівники міліції не здійснювали відповідного, адекватного ситуації реагування, - заявили у прес-службі прокуратури.

Слідчий відділ прокуратури області вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 КК України.  

За службову недбалість міліціонерам загрожує штраф від 850 до 2550 гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відео дня

Прокуратурою провадиться досудове слідство.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (4)
  • Anonymous

    Два года исправительных работ, для них самое то. Может научаться работать? От этих мусоров одни убытки. Что они есть, что нету все одно беда.
  • Anonymous

    а ви не бажаєте стати новим главою області? багато слів - на виході нічого Мне нравится ситуация: пауки в банки, пожирают друг дружку )))) Здоровенны потные хлопцы с чубами, заместь того, чтобы идти защищать Батькивщину, мычат, размахивают кулаками и пшикают баллончиком. Красиво. Страна дебилов.
  • Anonymous

    До чого пиводить квотна кадрова політика вже побачили.Це тільки початок.Призначаються особи,які не здатні в складний військовий період для краіни за своіми якотями працювати разом,не хлюпати,не жалітись,а тягнути непросту лямку керівників,тим більше після революціі змінити життя в області простих людей на краще.Взялися,а нічого не вміють самі,нічого самі не рішають,не працюють колективно,а на партіі своі заглядують.Нам від такого кадрового підходу не бачити кращого.Вони ж не слухають думку людей,вони знають грошові потоки в області,для чого ім не іх люди,як тоді вкрасти з бюджета,як прихопити кусочок земельки,поки на посаді.За останні 10 років корупційна складова у владних кабінетах області вкорінилася і не має значення хто приходить до влади.Є старі групи казнокрадів,які в тіні,причаілися,дивляться чим все закінчиться між новими керманичами.Невже не зрозуміло,що народ не буде вже мовчати,буде виносити з кабінетів казнокрадів,буде негодувати,висновків на жаль не роблять посадовці,для них думка людей чи громадських організацій пусте місце.Тепер будуть залякувати прокуратурою чи міліцією.Ім після цього треба йти у відставку.Діти наші на сході Украіну захищають,ім важко,без належного озброєння часто,без тепла,води йдуть на смерть заради Батьківщини та іі майбутнього,а вони ділять потоки, впливи на сфери життя в області і т.п. Це безсовісно.А міліція вже втягнута в політичні баталіі,чого не потрібна булі робити.Вот вам квотний підхід панове політики.Відставка обом і немає чого ім там робити,потрібно призначити інших.
  • Anonymous

    хочу глянути як грифонівців та колишніх беркутят посаять?!.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up