Забрала долари, євро та гривні: 25-річна гастролерка із Кривого Рогу ошукала пенсіонерку

Забрала долари, євро та гривні: 25-річна гастролерка із Кривого Рогу ошукала пенсіонерку
Фото ілюстративне
  • Зловмисниця зателефонувала до бабусі та повідомила, що її донька знаходиться в реанімації. 

  • Зопалу старенька передала псевдомедсестрі всі кошти, які мала: 1 500 доларів, 2 100 євро та 60 000 гривень. 

Подія трапилась 14 жовтня. Близько 12:30 години до 78-річної пенсіонерки із Старокостянтинова зателефонувала невідома жінка. Вона розповіла, що донька старенької перебуває в реанімації і негайно потрібні гроші на її лікування. 

До пенсіонерки додому приїхала нібито, медсестра, аби передати гроші. Бабуся віддала незнайомій жінці усі заощадження: 1 500 доларів США, 2 100 євро та 60 000 гривень. Та згодом потерпіла зрозуміла, що стала жертвою шахраїв, і звернулась за допомогою до поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисниці, повідомляють в управлінні. Нею виявилась 25-річна жителька Кривого Рогу. Правоохоронці зазначають, що вона раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності. 

Відео дня

Зловмисницю спіймали поліцейські Рівного на автовокзалі в обласному центрі і негайно зв’язалися з хмельницькими колегами. Наразі копи перевіряють причетність підозрюваної до вчинення аналогічних злочинів у інших регіонах.

Слідчі вже оголосили правопорушниці про підозру info у вчиненні кримінального правопорушення. За скоєне їй може загрожувати до 3 років позбавлення волі. Нині жінка знаходиться під вартою.

Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Нагадаємо, що впродовж цього місяця поліцейські Старокостянтинова встановили вже трьох шахраїв, які діяли за схемою «ваш родич у біді». Раніше правоохоронці затримали «гастролерів» із Одеси та Житомирської області, додають в поліції. 

Так, 7 жовтня до поліції Старокостянтинова звернулася 75-річна жінка. Вона повідомила, що її ошукали. Їй зателефонувала невідома жінка й стала розповідати про ДТП, в яку потрапила донька потерпілої. Мовляв, та отримала тяжкі травми й потребує дороговартісної операції. 

В результаті, пенсіонерка віддала зловмисниці всі свої заощадження. А саме - майже 300 доларів, 550 злотих, 5 тисяч гривень і ювелірні вироби. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Другий випадок — до жительки Старокостянтинова зателефонував невідомий. Представився лікарем. Сповістив, що її донька потрапила в ДТП. Терміново потрібні гроші на лікування. Він під’їде та забере. Налякана пенсіонерка назвала адресу та віддала зловмиснику 11 тисяч доларів. Злочинцем виявився 46-літній одесит із багатим кримінальним минулим. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nika Nika

    Нi стида, нi совicтi.

keyboard_arrow_up