Збиває і тікає: що відомо про водія «BMW», який вчинив смертельну ДТП на Шевченка

Збиває і тікає: що відомо про водія «BMW», який вчинив смертельну ДТП на Шевченка
Фото із Фейсбук.
  • Чотири доби поліція шукала водія «BMW», який збив двох пішоходів біля міської лікарні.
  • Водій з місця ДТП втік, а автівку покинув.
  • Виявляється, за кермом іномарки був 33-річний хмельничанин з “багатою” біографією.  
  • За останні 5 років він кілька разів попадався у руки поліції - то з наркотиками, то за крадіжки, то за ДТП.

Трагічна ДТП біля міської лікарні у Хмельницькому забрала життя 24-річного чоловіка з Ізяславщини і 27-річного жителя Шепетівки. У ніч на 30 квітня вони йшли по пішохідному переході неподалік міської лікарні по вулиці Шевченка. Їх насмерть збив «BMW 323l». Водій з місця аварії зник. Згодом автомобіль на сусідній вулиці знайшли патрульні. Водія у ньому не було. Затримали його вчора,, 2 травня. Він переховувався у дачному масиві в Кам’янець-Подільському районі.

Багате кримінальне минуле

У повідомлені про затримання 33-річного водія поліцейські вказують, що той неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, за вчинення ДТП, крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

За інформацією vsim.ua, у ту ніч автомобілем «BMW» керував хмельничанин Павло Борисоглебський. Редакція надіслала до патрульної поліції інформаційний запит у відповідь на який отримали дані, що водій даного авто неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. А саме за статтями:

Відео дня
  • 185 (тричі) - крадіжка

  • 286 (двічі) - ДТП з потерпілими

  • 307 (чотири випадки) - злочини, пов’язані із наркотиками

Також водій неодноразово попадався за адміністративні правопорушення:

  • 126 (тричі) - керування транспортними засобам без документів

  • 122 (п’ять випадків) - порушення ПДР

  • 121 (двічі) - порушення ПДР, керування несправним авто

Додамо, що автомобіль «BMW 323l» не належить Павлу Борисоглебському. Згідно з даними Єдиного державного реєстру МВС, машина зареєстрована на його батька - Володимира Борисоглебського.

Збиває людей і тікає не вперше

Про те, що за кермом BMW був Павло Борисоглебський каже і Людмила Шевчук. Хмельничанка у своєму дописі у Фейсбук написала, що цей же чоловік збив і її на переході. У дописі вказала, що справа тягнеться уже третій рік.

Вказана у дописі справа розглядається Хмельницьким міськрайонним судом. У матеріалах йдеться, що 16 липня 2015 року Павло Борисоглебський на таму ж таки «BMW 323l» збив жінку на Панаса Мирного. І так само, як і з аварією на Шевченка, з місця ДТП зник.

“...наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, перед яким зупинився автомобіль «Gееly СК», та на якому перебували пішоходи, не переконався, що на пішохідному переході немає пішоходів, не зменшив швидкості руху автомобіля, не зупинився, щоб дати дорогу пішоходам, таким чином порушивши вимоги п. 18.4 ПДР України та допустив наїзд на пішохода, яка перетинала проїзну частину вулиці на нерегульованому пішохідному переході з права на ліво відносно напрямку руху автомобіля. Після вчиненої дорожньо-транспортної пригоди, покинув місце події, не надавши потерпілій першої медичної допомоги”, - йдеться в ухвалі Хмельницького міськрайонного суду.

Наступний розгляд призначений на вівторок, 8 травня. Засідання відбудеться о 16:30. До слова, днем раніше в цьому ж суді о 12:30 мають розглянути питання про позбавлення Павла Борисоглебського батьківських прав.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья Хома

    Не знаючи людину не судіть!!!!! І дивіться кожен на себе!!!!!!
  • Нрр

    Родители выродили чучело. Пусть оно подохнет и они вместе с ним,
  • Tatyana Demyanyuk

    Так оно еще свою жену убило в аварии на старконовском шоссе вьехал на заправку Окко лет 5 назад
  • Людмила Власова

    Така багата на кримінал біографія,а він і досі на свободі.У цей раз теж відпустять.?

    Ludmila Shevchuk reply Людмила Власова

    авто конфісковане було мені вдалося протримати його під арештом рік причому на кожному засіданні  борисоглебський просив його віддати так кортіло покататися в вбити ще когось і прав не забрали бо вироку немає ще батько працює на адвісі мама бухгалтер в торгово-промисловій палаті але мають ще свій  бізнес
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 16:23 На Великдень буде дощ: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому 15:26 Відключення газу в Хмельницькому 29 квітня - 3 травня. Список адрес 14:22 5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка play_circle_filled 13:14 В Гречанах 10 рятувальників гасили пожежу на підприємстві (ВІДЕО) play_circle_filled 12:24 Хмельничани в Instagram: що публікували в соцмережі цього тижня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up