Житель Хмельниччини сяде за спробу зґвалтувати 14-річну дівчинку

Житель Хмельниччини сяде за спробу зґвалтувати 14-річну дівчинку
  • 37-річний чоловік зв’язав дівчині руки ременем і погрожував кухонним ножем. 
  • Наразі у справі поставили крапку. Що вирішив Хмельницький апеляційний суд?

 

На Хмельниччині покарали чоловіка, який намагався зґвалтувати неповнолітню дівчинку. Наразі судова тяганина завершилась. Яке покарання загрожує кривднику?

Все трапилось у червні минулого року на території Волочиської громади. 14-річна дівчина приїхала у гості до батька. На той момент по сусідству жив засуджений. Він знав, що батько школярки рано йде на роботу, а та залишається сама. Цим він і скористався.

Чоловік проник у будинок, зв’язав дівчині руки ременем і намагався зґвалтувати, погрожуючи кухонним ножем. Дівчинка змогла обдурити нападника: вона відпросилась у туалет, а сама побігла до тітки, яка живе неподалік. Звідти і викликали поліцію. 

Відео дня

Як додають правоохоронці, з місця події вилучили предмет, схожий на ніж, ремінь, шмат жіночих нейлонових панчох. Їх зловмисник використовував, аби приховати обличчя. 

Раніше Теофіпольський районний суд виніс покарання 37-річному зловмиснику, проте сторона захисту подала апеляцію. Наразі Хмельницький апеляційний суд залишив рішення без змін. Відтак чоловіка визнали винним у незаконному проникненні в житло, побої, погрозу вбивством та спробу зґвалтувати неповнолітню дівчинку та засудили його до 7 з половиною років ув’язнення. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Тепер більше 7 років кукарікати буде!

keyboard_arrow_up