Житель Славути вирощував коноплі у горщику для квітів

Житель Славути вирощував коноплі у горщику для квітів
У Славуті міліціонери затримали місцевого жителя, який скоїв цілий ряд кримінальних і адміністративних правопорушень. У зловмисника вилучили 69 набоїв. Також правоохоронці помітили горщик, у якому замість квітів росла конопля.

Провівши санкціонований обшук в будинку та господарських приміщеннях, які належать 43-річному жителю Славути, оперативники місцевого райвідділу міліції знайшли там чимало заборонених речей. Виявили правоохоронці і саморобне приладдя для вживання наркотичних засобів. Також у одному із господарських приміщень оперативники натрапили на деталі скутера, викраденого у грудні минулого року.

Як пояснив підозрюваний правоохоронцям, набої у нього залишилися ще з часів служби в армії, а коноплю вирощував для себе. Зізнався він і в крадіжці скутера. Розповів, що проник у гараж шляхом підбору ключа. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до крадіжок, які були скоєні таким же способом.

Відомості по даних фактах внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухівкою» Кримінального кодексу України. Крім того, після проведення необхідних експертиз буде вирішено питання про притягнення підозрюваного ще й до адміністративної відповідальності за ст. 44 «Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах» та ст. 106-2 «Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Оце нещастячко в горщику коноплі? Наша міліція , бля, на висоті - накрила наркобарона))))LOL
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up