Знайшли вбивць 34-річного хмельничанина, тіло якого виявили на Житомирщині

Знайшли вбивць 34-річного хмельничанина, тіло якого виявили на Житомирщині
  • Тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті виявили 25 вересня у водоймі на Житомирщині.
  • Більше місяця витратили поліцейські на пошуки вбивць. 
  • Ними виявились колишні бійці-добровольці. Чоловіки вже були раніше судимі. 

Ще 22 вересня зник 34-річний хмельничанин. Його почали шукати і рідні, і поліція. Від родичів стало відомо, що він за кілька днів до свого зникнення поїхав купувати автомобіль у Миколаївську область. Востаннє виходив на зв'язок ще 21 вересня, тоді повідомив, що підібрав двох попутників і збирається їхати додому. 

Вже за три дні, 25 вересня, тіло чоловіка знайшли у водоймі в Коростишівському районі на Житомирщині. Чоловік був зі зв'язаними руками і ногами. Судмедекспертиза показала, що помер він від утоплення. Майже місяць витратили поліцейські, аби знайти вбивць. Оперативники розшукали та затримали двох 29-річних чоловіків. Їх виявили аж на Луганщині за підозрою у незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. 

В ході слідства правоохоронці з'ясували, що двоє чоловіків підсіли до хмельничанина на виїзді з Миколаєва. Нібито попросили підкинути їх до Житомира. На вже на автозаправці вони отруїли чоловіка сильнодіючим медпрепаратом. У непритомному стані вони довезли його до околиці Коростишева, зв'язали йому руки і ноги та викинули у кар'єр.  Самі ж на вкраденому у хмельничанина автомобілі поїхали геть, продали машину, а гроші розділили між собою. 

Відео дня

"Це двоє 29-річних чоловіків, колишні бійці добровольчого батальйону, один – житомирянин, інший – житель Одещини. Обидва раніше судимі. Також один з них є підозрюваним у вчиненні розбійного нападу в Одесі. У червні поточного року під тиском громадськості та за втручання народних обранців суд ухвалив рішення про зміну йому міри запобіжного заходу з тримання під вартою на непов’язану з позбавленням волі. Нині ж ми маємо обґрунтовані відомості про причетність молодика не лише до резонансного вбивства на Житомирщині, а й до інших тяжких злочинів, що були вчинені ним упродовж цих кількох місяців." - повідомляють у прес-службі ГУНП у Житомирській області. 

25 жовтня обом затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  п.п. 6 (Вчинене з корисливих мотивів), 12 (Вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вже вирішують питання про взяття їх під варту без можливості внесення застави. Обом чоловікам загрожує до 15 років ув'язнення або навіть довічне позбавлення волі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Сіма

    Дайте їм шмат землі, пільг різних, великої пенсії. Вони ж "захищали"  Україну. Сподіваюсь, що безмозглим нарешті дійде до голови, що воюють такі ж самі як і усюди люди. І добрі, і погані, а не лише добрі. Та й взагалі як може добра людина вбити іншу людину, навіть під час війни
  • Олекса Шумейко

    Нашій "реформованій" поліції я  би  зразу вот так не довіряв.
  • Тимофеева Ася

    Это мой Любимый Брат пусть все ответят за то что сделали...
  • Сергій Власюк

    Тварі! ПЖ їм!!! За кусок метала,  такого хлопаку позбавили життя. Царство небесне! Спочивай з миром!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up