Де хмельничани проводять літні відпустки (ОПИТУВАННЯ)

Де хмельничани проводять літні відпустки (ОПИТУВАННЯ)
Фото ілюстративне
  • Більше половини українців не планують влітку йти у відпустки.
  • Як щодо хмельничан? Беріть участь в опитуванні на нашому сайті.

Для когось літо – це суцільний відпочинок, до якого готуються ледь не цілий рік. Однак багатьом людям літня відпустка цьогоріч «не світить». Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування серед українців про їхній відпочинок. Як пише «Українська правда», близько 66% українців цього літа не матимуть відпустки. 43% опитаних проводять відпочинок вдома. А ще:

  • 16% - вже були у відпустці
  • 18% - лише планують літній відпочинок.

Лише 9% «щасливчиків», які мають літню відпустку, планують їхати закордон. Серед тих, хто відповів ствердно на питання про літній відпочинок, переважають молоді люди.

Беріть і ви участь в опитуванні. Діліться своїми відповідями, чи встигли вже відпочити цього літа. Якщо так, то як провели літню відпустку?

Відео дня

Опитування

Як хмельничани проводять літні відпустки- 2020?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Артур Каш

    дивують такі питання під час карантину. Тест на ковід 1200 грн. якщо кудись поїхати він обовязковий (за кордон) не вшурупаю чому не без коштовні ці тести, ну то таке бюджет треба наповнювати чимось ще а не тільки зашкварнини комунальними платежами. Якщо недай бог виявляеться вірус то лікування встає в 15 000грн в мінімальному випадку. А якщо ізолювання дома під контролью копів то Влада "хай їх береже боже" не проконтролює платить роботодавець зп тій людині чи вже звільнив заднім числом. А самому сказати якось не хочеться особливо якщо місто маленьке і сфера діяльності обширна, не візьмуть більше в схожі сфери на роботу.
    Тому город, лопата, бульба) і недай боже залишитись без роботи. Всім гарної відпустки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up