Гайтану та «С.К.А.Й.» преміювали на «Ukrainian Music Awards»

Гайтану та «С.К.А.Й.» преміювали на «Ukrainian Music Awards»
Представники українського шоу-бізнесу вже давно заслуговують на те, щоб вся країна відмічала їх успіхи премією національного масштабу

На церемонії “Ukrainian Music Awards” було відзначено двох представників вітчизняного шоу-бізнесу – співачку Гайтану та гурт «С.К.А.Й.» Церемонія нагородження українських зірок та їх закордонних колег, що посприяли розвитку вітчизняного шоу-бізнесу, відбулася у Донецьку. Не дивлячись на досить прохолодну погоду, протягом церемоніі номінантів та глядачів «Ukrainian Music Awards» зігрівало передчуття цікавих подій, що мали розгорнутися на сцені.
Гайтана отримала нагороду «Найкраща співачка року» з рук Діми Білана
Коли стало відоме ім’я переможиці у номінації «Найкраща співачка року», публіка почала «шаленіти» – дорогоцінний мікрофон вручили темношкірій красуні Гайтані. А вручив співачці цю нагороду переможець «Євробачення-2008» Діма Білан. Співак зазначив, що знайомий з творчістю Гайтани, яка йому дуже подобається.
Гайтана - єдина серед номінантів «Ukrainian Music Awards», що отримала премії одразу у двох номінаціях, адже її диск «Тайные желания» було визнано «Найкращим альбомом року». «Цей альбом для мене самої був довгоочікуваним: його реліз відкладався через те, що мені хотілося бачити своє творіння бездоганним, ми відпрацьовували кожну його деталь! Тому для мене так важливо, що наші зусилля відмітили цією нагородою. Я дякую всім людям, які допомогли мені у створенні цього альбому за професіоналізм та тяжку працю. Своїм успіхом я також завдячую «Lavina Music», тому що команда «Lavina» робить для мене все можливе і неможливе», - розповіла Гайтана.
Нагорода «Ukrainian Music Awards» стала для Гайтани знаковою, адже не відмітити досягнення співачки, на рахунку якої вже три успішних платівки та безліч популярних хітів, було неможливо. Талант української співачки помітили навіть за кордоном – цього року вона працювала над багатьма проектами разом з американськими продюсерами, що відзначили роботу Гайтани як «роботу світового рівня». Наразі співачка працює над англомовною платівкою для музичного ринку Канади, Японії та США.
«С.К.А.Й.» вдруге за рік визнали найкращим рок-гуртом України
Гурт «С.К.А.Й.», що цієї весни став володарем двох нагород за версією премії «Джем-fm» «НеПопса», отримали перемогу ще й у номінації «Найкращий рок-гурт року» на «Ukrainian Music Awards». «Цього року ми зробили чимало. Думаю, що секрет успіху якраз у тому, що ми не думали про нагороди, просто працювали та раділи тому, що люди підспівуть на наших концертах. Але нам дуже приємно отримати цю нагороду, дякуємо всім!», - поділився враженнями фронтмент гурту Олег Собчук.
Окрім вищезазначених нагород, «С.К.А.Й» отримав визнання мільйонів слухачів з усієї країни, адже більшу частину року гурт гастролював містами України.
Наразі ж гурт працює над наступним альбомом, що обіцяє бути не менш цікавим за попередій.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    http://lavinamusic.livejournal.com/
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:08 У Кам’янці запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up