Хмельничанин Олег на реаліті “Холостячка”: “Я зробив все, що міг”

Хмельничанин Олег на реаліті “Холостячка”: “Я зробив все, що міг”
Фото зі сторінки Олега Плахотнюка в Instagram
  • Показали восьмий епізод романтичного шоу “Холостячка” на каналі СТБ. 
  • Хмельничанин пройшов до п’ятірки тих, хто зміг підкорити серце Злати Огнєвіч. 
  • Чи вдалось Олегові Плахотнюку перетнути “френдзону” і пройти далі?

День відвертих зізнань... Саме так можна описати восьмий випуск романтичного реаліті “Холостячка”. Із двох десятків чоловіків залишилось лише четверо. Це означає, що фінал не за горами. З кожним учасником у співачки Злати Огнєвіч своя “лав сторі” і особливі стосунки. Зірка впевнена, що серед четвірки точно є її майбутній обранець. Кого ж обере серце холостячки?

Учасники давно “списали” хмельничанина з рахунків і поза очі казали, що не вважають його  суперником. Мовляв, стосунки Олега зі Златою - не більше як “френдзона”. А за те, що після кожної церемонії троянд чоловік повертався з бутоньєркою - прозвали його "безсмертним".

Сам Олег Плахотнюк на своїй сторінці в Instagram коментував, що не прийшов на проєкт за дружбою і він старається обходити стороною конфлікти між учасниками. Однак не завжди вдається. 

Відео дня

“Я точно не прийшов за дружбою…Але я знаходжусь в чоловічому колективі, з кимось мені приємно спілкуватись, з кимось не дуже, а хтось просто бісить...Я стараюсь не залазити в гострі конфлікти, на жаль не завжди виходить...У мене дуже розвинене почуття справедливості - і коли я бачу підлість, нечесність, у мене в прямому сенсі “зносить дах”, але я працюю над собою”..., - написав чоловік в особистому блозі. 

Два місяці проєкту позаду і до романтичної розв’язки ще кілька кроків. У багатьох чоловіків стосунки з холостячкою виходять на новий рівень. Метелики в животі, палкі поцілунки і перші “кохаю”. Співачці стає все складніше робити вибір, адже зароджуються справжні почуття. 

Хмельничанин зумів опинитись у п’ятірці. Але серце Огнєвіч розтопити так і не зміг. Чому?

Цього тижня Олег Плахотнюк, відчуваючи потужну конкуренцію, вирішив “брати штурмом” дівчину. Як завжди, спочатку презентував подарунок і навіть зізнався у своїх почуттях. Щоправда, лише у листі, який Злата прочитала у його присутності. В ньому чоловік озвучив своє бажання зблизитись зі співачкою і хоча б на якийсь момент відчути себе з нею парою. 

Були спроби провести більше часу з холостячкою і приєднатись до неї на ранковій розминці. Ідея видалась не дуже вдалою. Дівчині після відвертих вправ, нав’язливих торкань і притискань здалось, що Олег “переходить особисті кордони” і навіть зізналась, що у багатьох діях чоловіка бачить сексуальний підтекст. 

“Я не відчуваю закоханості по відношенню до нього”, - зізналась потім Огнєвіч. 

Ще були спроби поцілувати холостячку, на що вона відповіла, що не готова. Загалом глядачам під час випуску можна було зрозуміти і побачити, що взаємності від Злати Огнєвіч хмельничанин так і не дочекався. 

Не проявився він і під час групового побачення на устричній фермі. Там між учасниками виникла відверта розмова, де вони ділились власними почуттями до співачки. На запитання конкурентів, чи Олег закоханий, той дуже довго вагаючись відповів “так”.
 

Церемонія троянд видалась особливо напруженою. На великому екрані демонстрували уривки побачень кожного з чоловіків, які залишились. Всі ці моменти зціпивши зуби спостерігали інші учасники, що викликало у них палкі ревнощі. 

Сам Олег свої шанси вочевидь оцінював вдало. Адже сподівався на продовження і казав, що "зробив все, що міг". Та Злата Огнєвіч вирішила по-іншому. Для неї стосунки з хмельничанином так і не вийшли на новий рівень. 

"Ти активно проявлявся як чоловік. Я не готова бути твоєю жінкою. Чому? Я так відчуваю і щиро кажу тобі про це. Пробач, в мене немає для тебе троянди...", - так звернулась до Олега Плахотнюка співачка. 
Олег прокоментував це так:
"Хотілось продовження, близькості. Я спустошений, як в один момент все зруйнувалось". 

На цьому шоу для Олега Плахотнюка закінчилось, а з ним й історія кохання. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Vadim Shcherbina

    Народ а зачем вы тогда его смотрите ?? Мне с девушкой очень нравится это шоу, я бы ещё даже денег выслал режиссеру и тому кто смонтировал, тут была проделана огромная работа чтобы отснять такое великолепное шоу )
  • Іван Самараш

    Алєні-олені, небриті і не голені "алєні"! 🤣❤️🇺🇦
  • Віталій Українець

    ...А тепер -"Копчений"! на вихід!
  • Марина Онофрийчук

    Наігране шоу,що без телебачення не можуть знайти собі пару?

keyboard_arrow_up