Куди піти у вихідні 26-27 січня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 26-27 січня. ВСІМ рекомендує
  • Цими вихідними хмельничан потішать чимало цікавих та пізнавальних заходів у місті. 
  • На дітей чекають захоплюючі вистави, а дорослих - майстер-класи на будь-який смак. 
  • Отож, дивіться традиційну афішу від vsim.ua. 

26 січня (субота)

10:30 - Дитяча вистава «Бебі-бум» у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 40 гривень.

Театр ляльок підготував нову виставу - «Бебі-бум».

11:00 - Тренінг "Чому бізнес-це круто?" для дітей від 11 до 14 років у бізнес-школі MBA, що на Героїв Майдану, 38. Вхід: 90 гривень.

Відео дня

Це перший тренінг легендарного бізнес-курсу для дітей. Тренери-практики навчають дітей:
- ефективній комунікації;
- основам бізнесу та підприємництва;
- фінансовій грамотності;
- ІТ-маркетингу.

11:00 - День відкритих дверей у школі ThinkGlobal, що на Гагаріна, 37. 

Прочитати вичерпну інформацію — чудово. Та краще, коли є можливість прийти й побачити все на власні очі. Запрошують батьків та дітей на відкриту зустріч-знайомство з інноваційною школою ThinkGlobal.

11:00, 12:30 - Заняття "Класи хімічних сполук та індикатори" у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 200 гривень. 

Набридли стандартні вихідні? Тоді час поекспериментувати! А хімічні експерименти та ще й зі зміною кольорів - це ж куди крутіше будь-якої іграшки. На занятті відвідувачі дізнаються, що таке речовини і їх класи для хіміків, створять свій власний індикатор і перевірять, як він працює. А крім цього, вивчать фізико-хімію деяких напоїв.

11:30 - волейбол, жіноча Суперліга "Новатор" (Хмельницький) - "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" (Запоріжжя) на ФОК "Новатор", що на Тернопільській, 13/4. 

12:00 - футзальна екстра-ліга "Сокіл" (Хмельницький) - "Енергія" (Львів) на СК ГУНП, що на Зарічанській, 7. 

12:00 - Дитяча субота "Печена історія" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

Книгарня “Є” запрошує наймолодших читачів на смачний та захопливий захід “Печена історія”. Напевно, не існує в світі малят, які б ніколи не мріяли скуштувати солоденького. А чи всім малятам відомо, звідки з’явився чоловічок з печива? Його історія дуже захоплива. Вона також прийшла до нас зі сторінок однієї цікавої казки. 

12:00 - Дитяча вистава "Снігова королева" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень.

Добре відома нам усім з дитинства казка Ганса Хрістіана Андерсена «Снігова королева». Ця історія розповідає нам про те, як важливо вміти зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності і відданості одне одному. Адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розвяти холод, розтопити і запалити серця інших людей. 

13:00 - Громадські обговорення "Концепції Молодіжного парку" у кінотеатрі Шевченка. 

Усіх запрошують на обговорення концепції парку Молодіжного. Proprostir починає працювати над проектом Молодіжного парку і насамперед хочуть обговорити концепцію, розроблену у 2017 році. Хочуть отримати конструктивну критику, зауваження, побажання. Чому це важливо? У 2017 була розроблена концепція і дуже важливо на основі цієї концепції зараз зрозуміти, що правильно і доцільно, а що не зовсім. Тому що на цьому етапі можна вносити зміни, а коли проект уже буде готовий - будь-які зміни стають великою складністю. 

14:00 - Майстер-клас "Позитивна дисципліна: виховання без покарань" у "Family Club", що на проспекті Миру, 63а. Вхід: для однієї людини - 200 гривень, для сімейної пари - 300 гривень.

Стане корисним для батьків, вихователів, викладачів та усіх зацікавлених у вихованні дітей. Захід триватиме 3 години з перервою на каву. На майстер-класі будуть говорити про те, як привчити дитину до дисципліни, не застосовуючи покарань. Доступно та просто про складні речі. 

14:00 - Майстер-клас "Хто такий WEB-розробник?" у комп'ютерній академії "ШАГ", що на Подільській, 93. Вхід вільний. 

Якщо хочете освоїти спеціальність Web-розробника, але потребуєте більше інформації про особливості та переваги цього напрямку роботи, тоді реєструйтеся на майстер-клас. На заході зможете отримати практичні поради, як стати затребуваним фахівцем. У програмі:
1. Хто такий Web-розробник?
2. Особливості даної спеціальності.
3. Основні інструменти Web-розробника.
4. ТОП-10 порад від професіонала. 

15:00 - Презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна» у міській бібліотеці. Вхід вільний. 

Відбудеться презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна». Увага: збірка не продається – її можна отримати безкоштовно після презентації. До збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану.

27 січня (неділя)

10:00 - Марафон Трансформаційних Ігор у мовній школі "OLA". 

Запрошують усіх охочих на Марафон Трансформаційних Ігор. Спільне потужне трансформаційне поле! Психологічні, діагностичні, трансформаційні Ігри! Т-гра - це як модель вашого життя, під час якої можна побачити свої сильні та слабкі сторони, усвідомити власну виграшну стратегію дій, спосіб досягнення цілей або навпаки, програми самосаботажу. На вас чекає - знайомство та «дегустація» Т-ігор та унікальна можливість програти дві гри за день на вибір. Увага! Попередня реєстрація гарантує Вам участь у обраній грі. Марафон Трансформаційних ігор у Хмельницькому - це цілий день інсайтів, самопізнання та оновлення! 

12:00 - Дитяча вистава "Пригоди Каштанчика" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень.

Маленький співучий Каштанчик не знає, хто його, але хоче неодмінно її знайти. Важкі випробування та цікаві пригоди чекають на нього, але нічого не страшно, якщо поруч такий вірний і хоробрий друг такий, як ведведик Мишко. 

13:00 - Відкриття нового Family Club на проспекті Миру, 63а. 

Family Club переїжджає! Family Club виріс і тепер потребує більше місця для своїх дітей. Переїжджає в новий, просторий офіс, у якому всім буде дуже затишно та комфортно. Нова адреса - проспект Миру 63а. Із цієї нагоди влаштовують святкове відкриття нового Family Club!

19:00 - Інтернет-екшн «Свято онлайн» у театрі Старицького. Вхід: 80-100 гривень.

У своїй п‘єсі авторка намагалася проаналізувати, чому діти хочуть зв‘язати своє життя з такими групами, що їх спонукає жити у віртуальній реальності, де кордон між нею і справжнім життям. Із п‘єсою «Свято онлайн» Марина Бортник-Гулевата перемогла у всеукраїнському конкурсі та отримала грант Президента України на постановку у розмірі 50 тисяч гривень.

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up