Куди піти у вихідні 8–9 грудня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 8–9 грудня. ВСІМ рекомендує
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Цими вихідними хмельничани зможуть відвідати виставки, майстер-класи та концерти.

  • Журналісти vsim.ua підготували традиційний огляд заходів.

Субота, 8 грудня

09:00 — 17:00виставка фотографій «Лінія фронту. Рік 2018» Андрія Дубчака у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

У фотопроекті представлені фотознімки та історії «нулів» 35-ї окремої бригади морської піхоти у Широкині та Водяному на узбережжі Азову, «нулів» 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади («Едельвейси») під Попасною (Луганщина) та інші фотоісторії передової за цей «крайній» 2018-й рік.

10:00 — 19:00виставка Олександра Дубовика «Лабіринт значень» у галереї «На Проскурівській». Вхід: 5—20 гривень.

Відео дня

Виставка київського художника, почесного академіка Національної академії мистецтв України Олександра Дубовика.

11:00майстер-клас «Кристалізація: чарівне дерево, сніжинка, ялинка» у центрі розвитку дітей «Pixel». Вхід: 150 гривень.

Як утворюється сніг? А як сніжинки? А чи ви знали, що сніжинку можна зробити самому і не з паперу?! От на майстер-класі якраз такому вчитимуть. Для дітей 6—14 років.

11:00, 15:00екскурсія містом.

Всі бажаючі можуть побувати на екскурсії містом, яку проводитимуть в ексклюзивному автобусі. Тривалість — 1,5 години.

12:00 — 19:00виставка «BACKSTAGE» київського художника Юрія Денисенкова в арт-центрі «MASLO». Вхід вільний.

Виставка «BACKSTAGE» київського художника Юрія Денисенкова є другим персональним проектом автора у просторі арт-центру «MASLO». Художній інтерес Денисенкова переважно спрямовано на те, що зазвичай лишається на периферії нашої уваги: рештки ліпнини на стелі, мураха, що застигла у варенні, рекламний банер, з-під якого виглядає радянський рельєф. Однак у новому проекті художник цікавиться тим, що зазвичай лишається взагалі поза полем нашого зору — закулісся знімального процесу.

14:00 — дитяча субота «Несерйозні розмови про…» у книгарні «Є». Вхід вільний.

Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 8-ми до 12-ти років на тематичний захід «НеСерйозні розмови про… Пригодниці повісті». А ви вже скучили за їхніми НеСерйозними розмовами? Якщо так, то приходьте на бесіду про невеличкі, але дуже кльові повісті. Які, запитаєте? А, наприклад, пригоди детектива Носика, Джуді-Муді, Пірати котячого моря… Та на полицях і не злічити всіх чудових оповідань.

17:00Різдвяний ярмарок біля кінотеатру імені Шевченка. Вхід вільний.

На вас чекають концерти, вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів!

19:00комедія для дорослих «Чорний квадрат. Медовий місяць» у театрі імені Старицького. Вхід: 160—320 гривень.

Три молодих жінки збираються напередодні свята, щоб обговорити сердечні справи і приходять до дуже несподіваних і закономірних висновків… Про чоловіків, про секс, про взаємопорозуміння…

Неділя, 9 грудня

09:00 — 17:00виставка фотографій «Лінія фронту. Рік 2018» Андрія Дубчака у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

У фотопроекті представлені фотознімки та історії «нулів» 35-ї окремої бригади морської піхоти у Широкині та Водяному на узбережжі Азову, «нулів» 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади («Едельвейси») під Попасноою (Луганщина) та інші фотоісторії передової за цей «крайній» 2018-й рік.

10:00Kangoo Jumps у спортивному клубі «СпортЛенд».

Тренування в спеціальному взутті Kangoo Jumps — небанальний та захоплюючий спосіб спалювання жиру. Kangoo Jumps — черевики, до підошви яких прикріплена амортизуюча пружина. Такі черевики ідеально підходять для шести видів навантаження: повільних прогулянок, джоггингу, бігу підтюпцем, стрибків, звичайного бігу і занять аеробікою.

10:00 — 19:00виставка Олександра Дубовика «Лабіринт значень» у галереї «На Проскурівській». Вхід: 5—20 гривень.

Виставка київського художника, почесного академіка Національної академії мистецтв України Олександра Дубовика.

12:30майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини у центрі розвитку дітей «Pixel». Вхід: 150 гривень.

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6—14 років.

17:00Різдвяний ярмарок біля кінотеатру імені Шевченка. Вхід вільний.

На вас чекають концерти, вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів!

19:00концерт Державного ансамблю пісні і танцю Грузії «KUTAISI» у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 170—490 гривень.

Чудові танцівники, у яких неймовірно швидкі пальці, казкові музичні інструменти та чарівний багатоголосий спів. Цей ансамбль є традицією пошуку грузинських народних пісень і танців, що існували в Грузії протягом декількох тисячоліть, з метою їх вивчення і популяризації.  Державний грузинський ансамбль пісні і танцю «Кутаїсі» створений 1990 року. Ансамбль активно бере участь у фестивалях, що проводяться як у Грузії, так і за її межами.

19:00комедія «За двома зайцями» у театрі імені Старицького. Вхід: 60—100 гривень.

Кохання чи гроші? Бідна красуня або довгонога багачка? І що робити з боргами, коли лихварі вже деруть на шматки? Вигідна одруження налагодить справи і дурненька Проня сама стрибає в руки. Ось тільки хто сподобив негідника Голохвостого так зухвало доглядати і до іншої? Адже хто хоче двох зайців пришити…

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up