Перше побачення і “гарячі” танці. Як хмельничанин підкорював “Холостячку” і чи буде продовження

Перше побачення і “гарячі” танці. Як хмельничанин підкорював “Холостячку” і чи буде продовження
Фото зі сторінки Олега Плахотнюка в Instagram
  • Чуттєві побачення, перші зізнання і справжня чоловіча конкуренція.
  • Вийшов другий випуск реаліті “Холостячка-2” на телеканалі СТБ.
  • Попереду -  історія кохання. Чи буде вона спільною для Злати Огнєвіч і хмельничанина Олега Плахотнюка?

Продовжується головне романтичне шоу країни "Холостячка", на якому своє кохання шукає співачка Злата Огнєвіч. Під час першої вечірки чоловіки знайомились із холостячкою, намагаючись вразити і “запасти в душу”. Були коштовні подарунки, феєрична поява на білому коні, байку чи гелікоптері і навіть здійснення дитячих мрій співачки.  Майже половина учасників покинула проєкт, інші будуть намагатись будувати стосунки і завойовувати серце головної героїні. Серед них і 41-річний хмельничанин Олег Плахотнюк. 

Ще до початку нового випуску Олег на своїй сторінці в Instagram написав, що прийшов на проєкт за серцем Злати Огнєвіч і покине його лише з ним. Також зізнався, що він сором’язливий, тому на перших етапах знайомства йому важко проявляти сміливість. 

“Події першої вечірки наглядно мені показали - якщо сидіти і не проявляти ініціативу,  то можна дуже скоро поїхати додому. Це, як ви розумієте, в мої плани не входить....Мої переживання грають зі мною злий жарт...Головне, щоб вони мене не підвели в найбільш відповідальний момент”, - написав хмельничанин. 

Відео дня

Сьогодні, 24 вересня, у другому випуску шоу “Холостячка 2” чоловіки дивували співачку оригінальними побаченнями, під час яких намагались відкритись. Всі учасники вже перебрались до окремого будинку, де під час проєкту житимуть разом в умовах конкуренції. 

Чоловікам цього разу запропонували конкурс, де вони за допомогою мови тіла могли зблизитись зі співачкою і проявити чуттєвість. Дівчина із зав’язаними очима танцювала із кожним з них, а далі намагалась відгадати з ким.  Все це на екрані могли спостерігати інші учасники. Тут у багатьох і “заграли” перші ревнощі.

До слова, хмельничанин опинився у трійці аутсайдерів. Танець з Олегом Плахотнюком конкурентам видався найбільш зухвалим, “не джентельменським” і навіть непристойним. Бізнесмен дозволяв собі надто сильно притискатись і торкатись до співачки, чим її неприємно здивував. Сама ж Злата прокоментувала, що чоловік “перейшов межу”. Переможці конкурсу цього тижня змогли організувати зірці побачення. Тих, які найменш вразили, в тому числі Олега  - покликала на зустріч сама Злата, аби розібратись, що відчуває. 

Попри невтішні прогнози конкурентів, на особистому побаченні зі співачкою хмельничанин зміг реабілітуватись і “відбілити” репутацію. Олег зустрів Злату Огнєвіч з яскравим букетом, а сама романтична зустріч проходила на даху. Холостячку цікавило те, настільки для власника фітнес-клубу важлива зовнішність і фігура  його обраниці. Не обійшлось і без запитань про колишніх дружин. Після душевних розмов, живої музики і танців співачка прокоментувала, що Олег розкрився для неї з іншої позитивної сторони. Чоловік під кінець побачення презентував Златі подарунок - SPA на двох, при цьому холостячка сама мала обрати, з ким розділить відпочинок. 

Після побачення Олег зізнався, що він “відчуває, як щось зароджується”. 

Церемонія троянд пройшла для хмельничанина успішно. Злата Огнєвіч подарувала йому довгоочікувану бутоньєрку майже останнім, чим подарувала шанс на продовження стосунків. Чи буде це початком зародження нових почуттів - наразі невідомо. 

У наступному випуску учасники і надалі будуть завойовувати зірку і познайомлять її зі своїми захопленнями. Не пропустіть!


 

Друзі, а як Вам випуск? Чи підходить Олег для Злати і які в нього шанси на перемогу? Діліться своїми думками у коментарях. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Олександра Струк

    Жодних шансів.
    Бачу двох конкурентів.
    Але, це Шоу.

    Тому будемо дивитися до
    закінчення
  • Світлана Астаф'єва

    Вона розумна жінка, а цей зі своїми жінками і дітьми😄😄
  • Оля Бугрин

    Потерся своїми помідорами об неї, фу б.. а вона дала ще 1 шанс! Де логіка її.

    Марта Яблінська reply Оля Бугрин

    Помідори його сподобались😂😂😂
  • Света Москалюк

    Чого на хлопця "наїхали"?
    А вона ,чим краща?
    Останній шанс заміж вийти?
    Отож,одні одних достойні!

keyboard_arrow_up