У день народження Кузьми у Хмельницькому влаштують благодійний концерт

У день народження Кузьми у Хмельницькому влаштують благодійний концерт
  • Концерт до дня народження Андрія Кузьменка проведуть у театрі Старицького. 
  • Сьогодні, 17 серпня, виконуватимуть виключно його композицій.  
  • Так хмельничани вирішили згадати музиканта. 

Сьогодні виконають найвидатніші хіти Скрябіна. Співатимуть Вадим Кушнір, Артем Харченко, Майя Онищук, Сергій Нитичук, кавер-гурт :”Cvit Lypy”, муніципальний академічний камерний хор.

Також, на концерті проведуть аукціон, де кожен бажаючий зможе придбати речі із особистої колекції Кузьми та вироби ручної роботи його матері. Наприклад, книги з автографами мами Кузьми Ольги Михайлівни, керамічні обереги, що виробляють його батьки, футболку з зображенням Андрія та ще багато цікавих та ексклюзивних речей. 

Андрій Кузьменко своїм прикладом надихнув багатьох займатися благодійністю, адже сам не раз допомагав родинам переселенців та  українським військовим. Тому виручені від концерту кошти підуть на лікування кам’янчанина Максима Ремішевського.

Відео дня

Вартість квитка: 70 гривень. 

Повна афіша Хмельницького на сайті moemisto.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Екатерина Комар

    На яку годину?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up