У Хмельницькому презентують дві книги донецького письменника

У Хмельницькому презентують дві книги донецького письменника
  • Дві збірки письменника представлять у юнацькій бібліотеці.
  • Обидві присвячені визвольній боротьбі. 

Хмельничанам презентують дві збірки донецького письменника Олександра Никонорова "Коли розвалиться імперія" та "Заручники долі". Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької міськради. 

Перша з них присвячена проблематиці демонтажу путінської неоімперії, запорукою чого можуть бути регіоналістські або й національно-визвольні рухи в низці автономних республік, країв та інших адміністративних одиниць Російської Федерації, що можуть активізуватися на тлі економічної кризи в РФ. В центрі творів літературної збірки «Заручники долі» – представники різних націй та різних епох, яких об’єднує боротьба за національне визволення, відданість ідеалам свободи та людської гідності.
Збірки видано силами та коштом друзів Олександра та організацій, з якими він співпрацював.

Презентація книг Олександра Никонорова відбудеться у вівторок, 19 лютого, об 11:00 за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 33, Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва.

Відео дня

Біографічна довідка:

Олександр Никоноров народився 3 листопада 1988 року в місті Торез, Донецької області. У 2011 році закінчив кафедру політології Східноукраїнського національного університету ім. В.Даля в Луганську. Не зважаючи на свій молодий вік, Олександр Никоноров вже тоді був одним з найвідоміших представників національно-патріотичного руху в цьому обласному центрі. Напередодні Революції Гідності, в 2013 році, був регіональним координатором громадянської кампанії "Євронаступ" в м. Луганськ. Після початку російсько-української війни переїхав до Києва, де активно включився в протидію інформаційній агресії з боку Росії. Стажувався у Польщі, в Чехії, повернувся до Києва, писав для видання "Депо" та інших відомих патріотичних ЗМІ. Був затребуваний і добре цитований як аналітик. Друкувався не лише в українських, але й польських, чеських та американських провідних аналітичних виданнях. Писав про геополітику, сепаратизм, тероризм в Україні та інших державах світу.

Його діяльність неодноразово завдавала головного болю російським пропагандистам. В 2017 році  активно займався дослідженням концепції Міжмор'я.

Трагічно загинув 6 вересня 2017 року в ДТП. З 7 вересня 2017 року Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД, де він був провідним експертом, носить ім'я Олександра Никонорова.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up