Водні розваги на Бузі: що й за скільки пропонують хмельничанам

Водні розваги на Бузі: що й за скільки пропонують хмельничанам
  • Прогулянка на водному транспорті - популярна розвага на будь-якій водоймі.
  • У Хмельницькому, на Південному Бузі, нині працює тринадцять катамаранів та один катер.
  • За скільки можна покататись на водному транспорті, дізнавались журналісти vsim.ua.

Незабаром у Хмельницькому стартує пляжний сезон. Воду вже перевірили на безпечність, а на пляжі встановили новий туалет, роздягальню та завершують монтувати сонцезахисні парасольки. З початком літа на території пляжу зростає не лише кількість охочих зануритися у воду та поніжитися на сонці. Є й ті, хто люблять активні розваги та залюбки покатаються на водному транспорті.

Наразі по Південному Бузі курсує один катер та тринадцять катамаранів. Із приходом тепла їх популярність серед містян зростає, говорять на базах прокату. Наприклад, у вихідні кількість бажаючих покататись на водному транспорті сягає близько двохсот осіб. Щоправда, порівняно з минулим роком, ціна на таке задоволення дещо піднялась.

Катамарани - від 70 грн.

Покрутити педалі на воді пропонує база прокату “Аврора”. Вона знаходиться в кінці набережної зі сторони парку Чекмана. На базі є тринадцять катамаранів, серед яких пропонують 2-х місні, 3-х місні, 4-х місні.

Відео дня
Вид катамарану 1 год 30 хв
2-х місний 100 грн. 70 грн.
3-х місний 130 грн. 90 грн.
4-х місний 150 грн. 100 грн.

Як повідомив власник бази прокату Володимир Матвійчук, вже скоро парк катамаранів оновиться. Там з’являться плавзасоби з навісами та м’якими спинками.

  • Катамарани будуть оновлюватись найближчим часом. Вже через два тижні з'являться нові 4-х місні. Вони будуть супер зручні: з м’якими спинками та підлокітниками. А через місяць або півтора з’являться й нові 2-х місні, а трохи пізніше  - катамаранами з навісами. Всього плануємо зробити парк із сорока плавзасобів, - розповідає Володимир Матвійчук.

Крім того, що з’являться нові катамарани, ціни на них теж будуть “нові”. Власник бази прокату повідомив, що у планах підняти ціну на сучасні та комфортні катамарани до двохсот гривень. Працює прокатний пункт із 10-ої до 21-ої години.

Катер - від 60 грн.

Крім того, на Бузі можна покататись і на катері. Його пропонує інша база прокату, якої на території Молодіжного парку немає. Та зв’язатись із власником та замовити прогулянку можна дистанційно, за номером телефону: 067-198-94-70.

Така прогулянка здійснюється за набором групи, яка має складатися мінімум з десяти осіб. Орендувати цей транспортний засіб можна й повністю для спільної прогулянки великої компанії. Всього на катері є двадцять місць. Із собою дозволяється брати їжу та алкогольні напої.

Дорослі 60 грн. / 1 год
Діти (до 7-ми років) 20 грн. / 1 год
Оренда всього катера 800 грн. / 1 год

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up