Водний відпочинок у Хмельницькому: що пропонують та за скільки

Водний відпочинок у Хмельницькому: що пропонують та за скільки
  • Водні розваги, яких у Хмельницькому не так вже й багато,  цього року стали майже вдвічі дорожчими.
  • На вибір хмельничан катамарани, катер та надувні кулі.
  • Скільки часу можна кататися та за якою ціною?

Для хмельничан на Південному Бузі розваг небагато. Із водного спорядження – лише катер та катамарани. Для дітей є ще два водних атракціони в парку імені Чекмана. Для любителів екстриму водних розваг не пропонують. Яка вартість та умови відпочинку на воді, дізнавались журналісти vsim.ua.

Катамарани вигідно брати на годину

Замовити поїздку на водному велосипеді можна на станції прокату «Аврора». Тут на вибір близько 10 катамаранів. Є дво- та чотиримісні. Тож можна покататися як з коханою людиною, так і всією сім’єю.

Відео дня

На катамаран дозволяють сідати дітям не молодше 7 років. Із собою дають подушки та, в разі необхідності, жилети. Особливого інструктажу не проводять. Лише кілька настанов під час відплиття. Під заставу слід залишати документ.

Вартість годинної прогулянки на катамарані порівняно з минулим літом зросла на 10 гривень. Тепер за годину плавання на двомісному слід віддати 60 гривень. Півгодини обійдеться в 45. Година відпочинку на чотиримісному коштує 80 гривень, а півгодини – 65. База прокату “Аврора” працює щодня з 10.00 ранку до 21.30.

На катері дешевше, але людно

Для тих, хто не хоче крутити педалі, біля пірсу з правої сторони Південного Бугу стоїть катер. Але покататися на ньому можна лише коли назбирається не менше 10 охочих. Більше 20-25 чоловік за раз не беруть. З собою можна брати тварин і, навіть, спиртне. Умова – не заважати іншим.

Вартість одноразової прогулянки становить 40 гривень з дорослого. Це на десятку більше, ніж торік. Дитячий квиток коштує 10 гривень. Розрахунок готівкою відразу. На катер пускають дітей з будь-якого віку, але з ними мають бути дорослі.

Можна орендувати катер для компанії. Година обійдеться в 600 гривень. Це вдвічі дорожче, аніж торік. Якщо прокат перевищить 3 години – зроблять знижку. За оренду слід домовлятися заздалегідь.

Катер працює з вівторка по неділю. На вихідні та свята прогулянка може розпочатися з 12 години дня. У будні – з 17.00. Завершуються прогулянки, коли нема охочих.

Покататися на човнах чи байдарках не можна. Перші – лише для рятувальників. Другі – для спортсменів.

Для дітей – водні роллери та аквадром

Для дітей є ще дві водні розваги. Обидві вже в парку імені Чекмана. На невеликому аквадромі можна поїздити на катамаранах у формі лебедів. Сюди пускають по одному та по двох. Але загальна вага не повинна перевищувати 80 кілограмів. Діти до 5 років сідають лише в супроводі дорослих.

На «лебедів» не пускають зі спиртним, тваринами і п’яних. За 4 хвилини плавання просять 25 з дитини. Якщо в супроводі дорослого - 30 гривень.

Відразу біля аквадрому на річці Плоска прилаштовано дві надувні кулі. Це – водний роллер. У ньому можна перевертатися чи ходити. Але далеко від берега куля не відійде – прив’язана. У неї пускають лише дітей від 3 до 15 років. Одночасно в кулі може перебувати 3 дитини. Головне, щоб вага не перевищувала 90 кілограмів. За 5 хвилин розваг за одну дитину доведеться викласти 30 гривень, за дві дитини – 40, за 3 – 60. Аби зайти до роллера слід роззутися. Не можна брати з собою будь-які предмети.

Атракціони працюють з 10 ранку до 9 вечора.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up