“Заради такого хочеться жити”. Чи вдалось хмельничанину розтопити серце “Холостячки”

“Заради такого хочеться жити”.  Чи вдалось хмельничанину розтопити серце “Холостячки”
  • На шоу  “Холостячка” розпалюються пристрасті і чоловіча конкуренція. 
  • В ефір вийшов третій випуск головного романтичного реаліті країни. 
  • “Фартовий” хмельничанин виборов вже два побачення зі Златою Огнєвіч.
  • Дізнавайтесь, чим приємно дивував, а можливо, розчарував співачку. 

Обійми стають міцнішими, зізнання відвертішими, а конкуренція між учасниками все напруженішою. Вийшов третій випуск романтичного реаліті “Холостячка” на СТБ. Нагадаємо, за коханням на проєкт прийшла 35-річна співачка Злата Огнєвіч. Героїня залишила 12 чоловіків, які змогли завоювати її прихильність і залишити приємне враження. Серед них і Олег Плахотнюк з Хмельницького. До слова, 41-річний підприємець спочатку викликав неоднозначне враження у зірки. Все - через недостатню ініціативу і надто відверті танці,  якими “перетнув межу”.  Дивно, але це і дало можливість хмельничанину потрапити на перше особисте побачення зі співачкою. Саме там чоловік проявився “у всій красі” - як чуттєвий, турботливий і романтичний, від чого Огнєвіч розтанула і дала Олегові шанс на продовження стосунків. 


Сам Олег на своїй сторінці в Instagram зізнався, що враховуючи те, що побачення зі Златою у нього вже було, а в інших чоловіків ні, він не розслабляється. 
“Я не можу, на відміну від інших, сидіти і чекати манни небесної. Я повинен діяти, адже я тут (на проєкті) з конкретною метою - це Злата Огнєвіч”, - поділився Олег. 
Цей тиждень на проєкті був присвячений хобі. Сьогодні, 1 жовтня, у третьому випуску шоу чоловіки мали змогу привідкрити завісу свого життя і познайомити співачку зі своїми захопленнями. 
Звісно не обійшлось і без змагань, де учасники хизувались біцепсами і змагались між собою у спритності, а ще проявили себе як командні гравці. 


Хмельничанин Олег Плахотнюк миттєво включився у гру. Азарт і спортивне минуле допомогли учаснику вибороти перемогу в турнірі, набравши разом з іншим учасником Вінченсо максимальну кількість балів. Як приз - ще одне побачення зі Златою. Щоправда, потрійне. Холостячка вручила щасливчикам запрошення на риболовлю. 
“Я відчував себе гладіатором. Розумів, що сьогодні буде бій”, - прокоментував Олег побачення з холостячкою і суперником. 
До слова, співачка прийшла на риболовлю в капелюсі, який презентував їй хмельничанин під час знайомства. А Олег Плахотнюк скромно зізнався, що не любить риболовлю і взагалі такий досвід у нього вперше. Мовляв, шкода йому ловити рибу. Обійшла чоловіків у цьому вмінні Злата Огнєвіч. І не дивно, адже співачка не раз розповідала, що виросла в Криму і  батько її навчив рибалити, саме так сім’я “виживала”.

Відео дня


На побаченні-риболовлі хмельничанин деякий час почувався “третім зайвим”, однак не довго. Учасник таки зумів викроїти час для особистого спілкування з холостячкою  і влаштував романтику на гумовому човні. За словами Злати Огнєвіч, там чоловік розкрився для неї по-іншому.
“Мені подобається емоція, яку я читаю в його очах. Поряд з ним, я відчуваю себе жінкою, про яку турбуються”, - прокоментувала Огнєвіч.
Були ніжні погляди, подарунок у вигляді коштовного браслету і навіть вірш, який Олег присвятив холостячці. Та попри це, співачка змусила хмельничанина похвилюватись в кінці зустрічі. 
“Олег, я не можу тебе залишити....без троянди”, - сказала жартома Огнєвіч  і подарувала Олегу Плахотнюку бажану бутоньєрку. Тому боротьба за серце співачки і, можливо навіть, нова історія кохання продовжується.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юрій Марцінкевич

    Кунілінгус
  • Інна Інна

    На третьому побаченні попрощається з нею.
  • Читач79

    Хто дивиться ці педерачі для імбецілів. Мудрий український нарід.
  • Віталій Саєнко

    Яка важлива новина,як я без неї жив...

    Valentina Dumanovska reply Віталій Саєнко

    Віталій Саєнко це точно

keyboard_arrow_up