25 корисних додатків для хмельничан (СПИСОК)

25 корисних додатків для хмельничан (СПИСОК)
  • Смартфон робить замовлення будь-якої послуги легким та швидким.

  • Пропонуємо вам перелік додатків на будь-який випадок.

Сучасні ґаджети мають чимало корисних функцій. Спілкування з рідними та друзями, прокладання маршруту в незнайомій місцевості, замовлення таксі чи їжі — все це на відстані одного дотику.

Ми склали для вас перелік мобільних додатків, які можуть зробити простішим та зручнішим життя у місті. Серед них програми для відстежування громадського транспорту, замовлення таксі та їжі, оплати комунальних послуг, оформлення запису до лікаря.

Про місто

«MyCity» (рейтинг 3,4) дозволяє дізнатися про заплановані заходи, відключенням комунальних послуг та новини з сайту міської ради, а також перевірити стан звернення до Центру надання адміністративних послуг. В окремому розділі є контакти спеціальних служб, наприклад, управляючих компаній, комунальних підприємств, управлінь міської ради.

Відео дня

«Khmelville» (рейтинг 4,2) — це додаток-гід містом. Про історичні події Хмельницького в ньому розповідає відомий персонаж Хмельмен. Один із розділів додатку має назву «Календар подій на 2020 рік». Це свідчить про те, що додаток певний час не оновлювали.

«KhmelTravel» (рейтинг відсутній) є відносно новим додатком — він випущений 11 січня цього року. У програмі описані туристичні маршрути містом та областю, місця розваг, готелі, заклади харчування, цікаві місця та історичні будівлі. Виглядає додаток досить «сирим» — деякі зображення не завантажуються, окремі розділи не заповнені, версії польською та англійською фактично написані сумішшю мов.

Комунальні послуги

«Особистий кабінет iEnergo (Хмельницькенергозбут)» (рейтинг 3,9) — це особистий кабінет споживача електричної енергії. Тут можна перевірити нарахування, обсяг спожитої енергії, надходження оплати та субсидії. Також додаток дозволяє сплатити за електропостачання.

«МКП "Хмельницькводоканал"» (рейтинг 2,8) — особистий кабінет, у якому можна оплатити послуги, передати показники лічильника, дізнатися про стан заборгованості та переплату.

«104 Mobile» (рейтинг 2,6) — особистий кабінет споживача газу. Можна передати показники, дізнатися про свій баланс та обсяг споживання. Крім того, можна зробити оплату онлайн.

Громадський транспорт

Власний мобільний додаток має вже знайома хмельничанам система «DozoR City» (рейтинг 4,6). Тут можна простежити пересування тролейбусів та автобусів, а також побачити графік прибуття за кожною зупинкою.

«EasyWay громадський транспорт» (рейтинг 4,5) — карта з маршрутами громадського транспорту. Дозволяє також планувати поїздки з пересадкою. З допомогою додатка можна відстежити переміщення транспорту та затори. Окремо можна переглянути розташування транспортних засобів, пристосованих для перевезення людей з інвалідністю.

«City Track - Маршрутки міста в твоєму смартфоні» (рейтинг 3,4) — додаток має ті ж функції, що й «DozoR City». Проте у програмі інший дизайн та подача інформації про прибуття транспорту.

«CityBus» (рейтинг 4,5) — додаток, аналогічний двом попереднім. Основна відмінність — можна відстежувати швидкість руху кожного транспортного засобу.

«Rozklad.in.ua» (рейтинг 4,1) — додаток з розкладом руху тролейбусів. Можна дізнатися перелік зупинок маршруту та графік будь-якого маршруту для конкретної зупинки. Варто зазначити, що немає інформації щодо нових тролейбусних маршрутів — №8 та №20. Також є контакти п’яти служб таксі.

Таксі

Є декілька служб таксі, які діють працюють у Хмельницькому та мають мобільні додатки:

У всіх цих додатках можна замовити таксі, обрати послуги (наприклад, кількість місць в авто), дізнатися вартість та поставити оцінку за обслуговування. 

Таксі koZak 981 Хмельницький
Таксі Хмельницький Ok.2299
Uklon - Більше, ніж таксі
7007 CityTaxi Хмельницький
SHARK
Opti (Таксі 579) - Рух надихає
Таксі 6565 Хмельницький

Доставка їжі

«Eda.ua- доставка їжі з ресторанів» (рейтинг 4,7) — додаток для замовлення їжі з закладів громадського харчування Хмельницького. Замовлення можна відразу оплатити, а також дізнатися про відгуки до ресторанів та залишити власний.

«Mister.Am - Замовлення і доставка страв» (рейтинг 4,8) — як і в попередньому додатку, можна замовляти доставку їжі з ресторанів та кафе. Також програма дозволяє ставити оцінки ресторанам та кур’єрам.

«Glovo - Замовте будь-що. Більше, ніж доставка їжі» (рейтинг 4,2) — додаток для замовлення їжі, товарів та ліків. Можна відстежувати пересування кур’єра в режимі реального часу.

Різне

«Medics (ранній доступ)» (рейтинг відсутній) — мобільний варіант системи «Medics». Додаток перебуває на стадії розробки. Серед функцій — запис до лікаря, перегляд направлень, рецептів та результатів аналізів, редагування персональних даних.

«Tabletki.ua — пошук ліків в аптеках» (рейтинг 4,9) — додаток для ознайомлення з цінами на ліки в аптеках Хмельницького. Можна шукати найвигідніші пропозиції та отримувати знижки за бронювання.

«Multiplex» (рейтинг 4,9) — додаток кінотеатру в ТРЦ «Оазис». Можна переглядати афішу, обирати місця та сеанси й оплачувати квитки.

«Веб-камери України - камери онлайн» (рейтинг 3,2) — додаток для перегляду відео з камер відеоспостереження. Для Хмельницького доступні 16 місць. Аби відкрити трансляцію, потрібно мати інший додаток — «MxPlayer».

А які додатки можете порекомендувати хмельничанам ви? Пишіть у коментарях.

Читайте також: Ми перевірили: як оплатити проїзд «Електронним квитком»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up