5 лютого народився португальський футболіст Кріштіану Роналду

5 лютого народився португальський футболіст Кріштіану Роналду
  • Роналду - чотириразовий володар Золотого м'яча.
  • Найкращий футболіст світу за версією ФІФА у 2016 році. 
  • Батько шестирічного сина. Ім'я матері невідоме. 

Роналду народився 1985 року на острові Мадейра. Кріштіану удостоєний звання кращого бомбардира Португалії, кращого гравця в історії футболу, чотириразовий володар Золотого бутса та Золотого м'яча. А ще його називають найдорожчим гравцем в історї футболу. 

Проте, мало кому відомо, що Роналду - це не прізвище, а друге ім'я футболіста. Так майбутню зірку назвав його батько Жозе Дініша Авейру. А все тому, що перед народженням свого четвертого (саме так) сина, він захопився поглядами американського президента Рональда Рейгана.

У Кріштіану немає на тілі жодного татуювання. А все тому, що він є почесним донором Червоного Хреста. У 2008 році він став обличчям кампанії "Рахунок Червоного Хреста" і знявся в рекламі соціального ролика. Крім крові, він здав частину кісткового мозку в фонд допомоги хворим дітям.

Відео дня

З 2010 року зірка виховує сина. Ім'я матері залишається загадкою. Хлопчика назвали на честь футболіста. В родині його кличуть Кріштіанінью. Поки батько перебуває на матчах та у роз'їздах хлопчика виховують мати та сестри Роналду.

У Кріштіану Роналду є власний автопарк. Він налічує порядка 20 елітних автомобілів. Серед них такі авто: "Ferrari 599", "Ferrari F430", "Bentley", "Porsche", "Aston Martin", "Audi R8", "Maserati", "Bugatti", "Rolls-Royce Phantom"  та "Lamborghini".

З 2010 ро 2015 рік Роналду зустрічався з російською модеддю Іриною Шейк. Він має власний музей у рідному місті та пам'ятник. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up