Хмельницький поступово відновлює звичний ритм життя

Хмельницький поступово відновлює звичний ритм життя
  • Заступник міського голови у відеозверненні розповів  про ситуацію в громаді.

  • На дорогах міста курсує 65 тролейбусів, а маршруток -  на 20 % менше, ніж було до широкомасштабної агресії.

  • Будівельна галузь відновлює свою діяльність.

  • Містянам сподобалась ідея проведення ярмарок в різних мікрорайонах.

  • Хмельницький продовжує надавати гуманітарну допомогу постраждалим містам.

  • Злісних порушників правил паркування знову штрафують.

Як сьогодні повідомив заступник міського голови Микола Ваврищук, усі комунальні служби та організації Хмельницького працюють в звичному режимі. Відновлює обсяги перевезень громадський транспорт міста. З 5 квітня кількість тролейбусів, які виходять на лінію, збільшено до 65-ти. Від початку війни їх курсувало значно менше. Стрімке збільшення пасажиропотоку невдовзі дозволить відновити кількість діючих тролейбусів до 75-80, як це було до 24 лютого. Те саме стосується й маршрутних таксі, котрих зараз в місті на 20 % менше, ніж до початку широкомасштабної російської агресії. 

У Хмельницькому починає дедалі активніше працювати будівельна галузь. Біля 50 % забудовників відновили будівництво об'єктів. Це свідчить про поступове пожвавлення економічного життя в місті. 

На минулих вихідних в двох мікрорайонах  (Гречани та Ракове) були проведені ярмарки. У наступну суботу та неділю заплановано ще чотири ярмарки у інших мікрорайонах міста. Про місця та години їх проведення додатково оголосять на сторінці facebook і на сайті  Хмельницької міської ради, а також у відповідних месенджерах. 

Відео дня

Громада Хмельницького й надалі продовжує надавати гуманітарну допомогу тим містам, які її потребують, зокрема Чернігову та Макарову, що на Київщині. Готуються вантажі й для інших міст, які сильно постраждали від російської збройної агресії.

З минулого тижня в місті запрацювала інспекція з паркування, яка вже встигла накласти чимало штрафів на порушників відповідних правил. Попередження не спрацювали: відновлення діяльності інспекції стало відповіддю на стрімке зростання порушень правил паркування на вулицях міста. Усі кошти від штрафів підуть до бюджету Хмельницького, що є доречним у такий складний час.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up