Чергові садочки Хмельницького: скільки закладів працюватиме у серпні

Чергові садочки Хмельницького: скільки закладів працюватиме у серпні
  • Майже все літо у Хмельницькому працюють чергові садочки. 
  • Дізнавайтесь, скільки дошкільних закладів приймуть малечу в серпні.

У Хмельницькому наразі активно готуються до нового навчального року. Приводять до ладу класи у школах і групи в садочках, а також тривають поточні ремонти в укриттях. Загалом на укриття і бомбосховища цього року виділили з міського бюджету 136 мільйонів гривень. Детальніше про ремонтні роботи в навчальних закладах читайте за посиланням. 

Попри активну підготовку до 1 вересня, частина садочків досі продовжує роботу. Це чергові дошкільні заклади, які працюють кожного літа. До слова, групи формують за попереднім записом, а також при умови, що батьки працюють. 

У липні в Хмельницькому було 18 таких садочків. Як розповіла журналістці vsim.ua виконуюча обов’язків директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Ольга Кшановська, у серпні їх працюватиме 14. Тобто, в середньому по одному на кожен мікрорайон міста. 

Відео дня

Що ж до сільських закладів Хмельницької тергромади, то вони зачинені в липні та серпні. Мовляв, немає потреби. 

- У серпні в Хмельницькому буде відчинено 14 садочків, зараз їх працює 18. Працюватимуть вони три тижні, а далі на два тижні зачиняємо - щоб ті, які функціонували все літо, могли провести поточний ремонт. Тобто, підфарбувати, побілити, підготувати майданчики, попрати постільну білизну, килими, - пояснює журналістам vsim.ua Ольга Кшановська.

Додамо, що департаменті не озвучують перелік садочків, які працюватимуть у Хмельницькому цього літа. Пояснюють - з метою безпеки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Марина Марина

    Довідка з місця роботи батьків надає перевагу при влаштуванні в садочок (в т.ч. черговий). Коли був карантин, я працювала в критичній інфраструктурі, тоді дуже мало садочків функціонувало, проте мого сина взяли з такою довідкою. Інша справа, якщо роботодавець таких довідок не дає, або чергові дошкільні заклади зовсім переповнені, тоді у приватний садок. І таке в житті було. Бабусь і дідусів, нажаль, не маємо, але викрутились, життя йде, час спливає, вже й діти попідростали.
  • Читач17

    Дітей куди діти якщо батьки на роботі і відпустки не дають.

    ЧитачЧитачів reply Читач17

    Тоді навіщо плодити, якщо не в змозі доглядати?

    Читач62 reply ЧитачЧитачів

    Зовсім без мізків?

    Ростислав Смірнов reply Читач17

    Я беру на роботу, так важко, інколи бере жінка, є ще батьки вони інколи допомагають... та крім того є приватний садочок...

keyboard_arrow_up