Для школярів готують зміни у навчальній програмі та новий мобільний додаток

Для школярів готують зміни у навчальній програмі та новий мобільний додаток
  • Для школярів планують розробити проєкт “Безпечне освітнє середовище в умовах війни”.
  • У його рамках внесуть зміни до навчальної програми.

Міністерство внутрішніх справ планує створити мобільний додаток для школярів. Він буде присвячений правилам поводження у надзвичайних ситуаціях. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

Також анонсували новий проєкт “Безпечне освітнє середовище в умовах війни”. У його рамках до освітнього процесу внесуть зміни та запровадять нові дисципліни.

- Ми плануємо говорити і про розмінування, ми плануємо створення відповідних мобільних додатків, де кожен школяр зможе знайти інформацію, як поводити себе в тих чи інших надзвичайних ситуаціях – сказав Євгеній Єнін.

Відео дня

Планують внести зміни у зміст навчальних програм для 6-11 класів. До предмета «Захист України» додадуть окремий блок, що стосуватиметься протимінної діяльності. На уроках діти вивчатимуть, як поводитися у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.     

Читайте також: У Хмельницькому думають над відкриттям садочків для півторарічних. За чи проти?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Адаміч

    Краще б не додатки мобільні створювали ,а реальні бомбосховища, а то дітей свідомо хочете відправити на величезний ризик , жодна школа не відповідає вимогам безпеки під час війни, ті підвали що в школах є , то в кращому випадку , укриття для картоплі та закруток на зиму ,а не для захисту життя дітей.
  • Читач38

    Это значит все надолго...что детям даже предмет вводят...учитесь жить в этом аду..

keyboard_arrow_up