Хмельницькі випускники отримали медалі (ФОТО)

Хмельницькі випускники отримали медалі (ФОТО)
Фото - Хмельницька міська рада
  • Цьогоріч 179 випускників отримали свої золоті та срібні медалі.
  • А учням з найвищими балами ЗНО - грошові сертифікати. 

Цього року у Хмельницькому випускається 1600 школярів. Сьогодні, 31 липня, на найбільшому стадіоні міста їм вручили омріяні нагороди. Медалі отримали 179 випускників. Золоті  - 138 учнів, а 41 – срібні.

Всі урочистості цьогоріч провели на стадіоні «Поділля». Нагороди медалістам вручав мер. Як зазначають у пресслужбі Хмельницької міської ради, цьогоріч медалістів більше ніж минулого року. Тоді їх отримали 153 одинадцятикласники.

Відео дня

Також вирішили привітати тих учнів, які цьогоріч склали ЗНО на найвищий бал. Такими результатами може похизуватись четверо хмельницьких випускників. Бонусом до гарних слів для них стала грошова винагорода. Трьом випускникам Хмельницького колегіуму ім. В. Козубняка, які набрали 200 балів, вручили сертифікати на 10 тисяч гривень. Антон Дядюк отримав найвищий бал з фізики, Дар’я Несторишена з історії України та Ольга Кухар з англійської мови.

Учень Хмельницької гімназії №1 ім. В. Красицького Юрій Ярош з найвищими балами ЗНО (математика та фізика), отримав сертифікат на 20 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Андрей Никифоров

    Сколько сейчас золотая медаль стоит?)

    Марина Павлюк reply Андрей Никифоров

    Андрей Никифоров моя донька наполегливо вчилася, і отримала, так платила репетиторам, але не взятку.
    Є діти розумні дійсно

    Max Forosov reply Марина Павлюк

    Розумні діти до репетиторів не ходять))

    Андрей Никифоров reply Андрей Никифоров

    Nataliia Tryguba да да, я в курсе🤣🤣🤣

    Nataliia Tryguba reply Андрей Никифоров

    Андрей Никифоров Велика праця+наполегливість!
  • Марія Кушнір

    👏🏼👏🏼👏🏼❤
  • Віктор Мамрега

    А чому не напишуть, як ці "медалісти" здали ЗНО? Думаю статистика буде не такою радісною!

    Віктор Мамрега reply Віктор Мамрега

    Алла Авсиевич успіхів вам і надалі!

    Алла Авсиевич reply Віктор Мамрега

    Віктор Мамрега дякую)

    Віктор Мамрега reply Віктор Мамрега

    Алла Авсиевич так. Чудовий результат.

    Алла Авсиевич reply Віктор Мамрега

    Віктор Мамрега 191-199 балів, для медаліста це, на вашу думку, достатньо???

    Алла Авсиевич reply Віктор Мамрега

    Чому Ви так впевнені? Медаль не за результати одного півріччя дається, в гімназії #2 , до прикладу, всі четверо дпа склали від 11 до 12 балів.
  • Irina Bondarchuk

    Молодці ,хмельничани.Житомир не додумався так провести урочистості .Кожна школа , як сама придумала , так і вручили. Деякі по ресторанах, а хто не пішов туди ,то просто...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up