Хмельницьким абітурієнтам радять подавати документи онлайн вночі. У вишах система "висне"

Хмельницьким абітурієнтам радять подавати документи онлайн вночі. У вишах система "висне"
  • Вже другий день у хмельницьких ВНЗ - проблеми з системою ЄДЕБО. 
  • Прийняти документи на вступ у виш поки не можуть, бо все "висне".
  • Вступникам радять спробувати подати заяву онлайн самостійно. Краще - у нічну пору доби. 

12 липня в Україні стартувала вступна кампанія. В перший же день прийому документів на вступ у ВНЗ система дала збій. У приймальних комісіях кажуть, все через те, що дуже багато людей хочуть подати заяву. Тому система перенавантажена. Журналісти vsim.ua вирішили обдзвонити приймальні комісії хмельницьких ВНЗ і дізнатись, чи запрацювала система сьогодні, 13 липня. 

Де не працює система?

В Хмельницькому національному університеті повідомили, що заяви приймають лише у електронному вигляді. Радять майбутнім студентам зробити це самостійно на сайті. 

Відео дня

Приймальна комісія Хмельницького університету управління та права каже, що краще приходити вже завтра, 14 липня. Бо система у них не відкривається ще від вчора. 

"Висить" система прийому заяв на вступ і у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Там радять абітурієнтам не зволікати і реєструватись ввечері або вночі. Саме тоді система менш завантажена. 

У філії Донецького національного університету імені В. Стуса пробували зранку зайти в особистий кабінет на сайті ЄДЕБО. Але реєструвати вступників так і не змогли. 

Те ж саме і в Хмельницькому інституті соціальних технологій. У приймальній комісії кажуть, що система має запрацювати за 24 години. А поки можуть прийняти документи у паперовому вигляді. 

В прикордонній академії порадили подати заяву в електронному вигляді. Мовляв, так буде швидше. 

Не працює система і в ХКТЕІ, що біля зупинки "Юність". У приймальній комісії порадили подзвонити під кінець дня. Тоді, можливо, система почне реєструвати абітурієнтів. 

В МАУПІ кажуть, спочатку варто зареєструватися вдома самостійно. А вже тоді нести документи до їхнього вишу. 

Заяви приймають

Лише у двох ВНЗ у Хмельницькому повідомили, що зможуть зареєструвати вступника в системі та прийняти у них документи.

В Хмельницькому економічному університеті кажуть, що зранку зайти в систему було неможливо, але вже ближче до обіду могли заповнити електронну заяву.

Так само і в Університеті економіки і підприємцтва. У приймальній комісії розповіли, що заяви сьогодні приймають і можна приїжджати до них. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    а ніби вдома не так само нічого не працює?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up