Хмельницький школяр на ЗНО попався з телефоном. Його тест анулювали

Хмельницький школяр на ЗНО попався з телефоном. Його тест анулювали
Фото ілюстративне із pixabay.com.
  • 22 травня відбулося ЗНО з математики.

  • Уже точно не склали тест двоє школярів.

  • Вони попалися з телефонами і їх вилучили з оцінювання.

Тестування з математики випускники здавали вчора, 22 травня. У Хмельницькій області явка на зовнішнє незалежне оцінювання була досить високою - 96,8%. Не явилися на тест 104 школярі, які подавали заявки на тестування.

Офіційне оголошення результатів оцінювання відбудеться не пізніше 15 червня. Двоє школярів з Хмельницької області дізналися про свої заздалегідь - їхні результати анулювали.

 - У нас загалом пройшло усе спокійно по Хмельницькій області. Маємо досить високий показник явки. Не обійшлося без порушень. Через знайдені мобільні телефони із ЗНО були вилучені два школярі. Один з Хмельницького, інший з Кам’янця-Подільського, - розповідає vsim.ua методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук.

Відео дня

На обох випускників склали акти вилучення з аудиторії. Їм не дозволили далі проходити тестування. У прес-службі поліції охорони у Хмельницькій області журналістам vsim.ua розповіли, що їхні працівники мають право перевіряти абітурієнтів, якщо запідозрили використання забороненої техніки. Кажуть, коли техніку чи навушники знаходять до тестування, то їх просто забирають. Додають, що коли їх виявляють під час ЗНО то абітурієнту не дають продовжити здавати іспит і результати анулюють.

Уже завтра, 24 травня, на випускників очікує ЗНО з української мови і літератури. Слідкуйте за новинами на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up