Можна вчитися навіть під час тривоги: скільки шкіл Хмельниччини мають інтернет в укриттях

Можна вчитися навіть під час тривоги: скільки шкіл Хмельниччини мають інтернет в укриттях
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Дізнавайтеся, скільки шкіл області досі без інтернету, а в яких навіть в укриттях є WiFi.
     

Через постійні ворожі обстріли чимало дітей змушені навчатися  дистанційно. А тих, хто попри все гризе граніт очно, часті повітряні тривоги подовгу змушують сидіти в укриттях. У багатьох сховищах при цьому немає інтернету.

Так, згідно з даними Міністерства цифрової трансформації, наданими на запит «Нової української школи», WiFi в укриттях мають 1 710 шкіл України із 22 997. Це 7,44 % від загальної кількості. Немає інтернету вукриттях 3 127 закладів освіти. Щодо 17 623 - інформація відсутня.

За кількістю обладнаних WiFi укриттів у закладах освіти лідирує Львівщина. Там аж 223 школи мають WiFi в укритті. Задніх пасе Запорізька область – тільки 7 шкіл.

Відео дня

Хмельниччина займає золоту середину. Із 1008 шкіл краю тільки 62 мають в укритті WiFi. Це 6, 15% від загальної кількості освітніх закладів області. 148 – не мають. Про 788 інформації в Міністерства цифрової трансформації немає.

До слова, в Україні є заклади освіти, в яких доступу до інтернету немає не те, що в укриттях, а взагалі. Таких в країні всього 537. Серед них 10 – на Хмельниччині.

А укриття вашої школи обладнане WiFi?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алла Шаран

    А як по пів дня світла немає ,інтернету, та зв'язку щоб додзвонитися на Тернопільській. Чому ви такі питання непідіймаєте , яке навчання елементарні питання зі світлом необхідно вирішувати, а то на інститутській є а тернопільська як завжди.

keyboard_arrow_up