Скільки шкіл у Хмельницькому пішли на осінні канікули

Скільки шкіл у Хмельницькому пішли на осінні канікули
  • Що відомо про осінні канікули і навчання школярів під час перебоїв з електропостачанням?

Початок навчального року виявився справжнім випробуванням для школярів. Війна внесла свої корективи у звичний освітній процес. Більшість закладів освіти з вересня почали навчатись за змішаною формою. Однак, як пояснювали у департаменті освіти, школи мають свою автономію, тому самостійно можуть визначатись з форматом навчання. Те ж саме стосується і канікул. 

Нагадаємо, раніше більшість шкіл йшли на осінні канікули в останній тиждень жовтня. Проте цьогоріч їм рекомендували максимально використати час для очного навчання. Про це журналістці “ВСІМ” розповів заступник міського голови Михайло Кривак. Варто додати, що графік канікул у Хмельницькому може бути плаваючим

Наразі відомо, що з понеділка, 24 жовтня, частина хмельницьких школярів пішли на відпочинок. . 

Відео дня
  • 7 шкіл пішли на канікули, інші навчаються за змішаною формою навчання, - зазначив Михайло Кривак. 

Станом на 25 жовтня багато школярів навчаються онлайн. Проте повноцінним такий формат назвати важко, враховуючи постійні перебої з електропостачанням й аварійні відключення. Як додає Михайло Кривак, кращим варіантом у таких умовах може стати “шестиденка”. 

  • За відсутності електроенергії дистанційно навчати неможливо. Саме для таких випадків пропонував 6- денку. Очне навчання можливе, але з певними обмеженнями, - додав заступник мера. 

Нагадаємо,  раніше закладам освіти на Хмельниччині рекомендували перейти на 6-денну форму навчання. Загалом структуру навчального року затверджує заклад на педагогічній раді. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Пішли на відпочинок від чого? Ото перевчилися.

    ЧитачЧитачів reply ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up