На Шепетівщині відкрили десятий Клас безпеки для студентів училища (ФОТО, ВІДЕО)

На Шепетівщині відкрили десятий Клас безпеки для студентів училища (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • У закладі навчається більше 300 підлітків. 

  • Для них обладнали інформаційний куточок, є муляжі вибухонебезпечних предметів, інвентар для домедичної та пожежної допомоги.

  • Вони не лише вивчатимуть теорію, а й наочно практикуватимуться як надати допомогу іншим та убезпечити себе. 

У вівторок, 18 жовтня, в одній з громад на Хмельниччині розпочав роботу десятий за рахунком в області Клас безпеки. Його відкрили у Грицівській громаді, на базі вищого професійного училища №38.

В закладі здобуватимуть освіту понад 300 підлітків – студентів училища. Про це інформують в управлінні з надзвичайних ситуацій

— Викладачі училища із задоволенням підхопили ініціативу ДСНС України про створення на базі їхнього навчального закладу Класу безпеку для студентів, — розповідають надзвичайники. 

Відео дня

Для цього об’єднали два приміщення у великий та просторий клас. За рекомендаціями рятувальників та поліцейських обладнали чотири локації:

— Тепер студенти не лише із побаченого у соцмережах, а й наочно бачитимуть та практикуватимуться у пізнанні нового. А головне – навчаться реагувати на загрозливі ситуації у житті, — кажуть рятувальники.

Довідка:
Клас безпеки — це спеціально обладнаний кабінет у школі, де має бути чимало наочних та допоміжних матеріалів, на яких можна тренуватися. Проєкт запроваджують МВС, ДСНС та МОН.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up