Наприкінці травня хмельничанам розсилатимуть запрошення на мультитест

Наприкінці травня хмельничанам розсилатимуть запрошення на мультитест
Фото ілюстративне
  • Реєстрація завершилась 3 травня, а самі запрошення на тестування прийдуть абітурієнтам 25-26 числа.  

  • Розповідаємо про всі особливості цьогорічного мультитесту. 

Цьогоріч абітурієнти знову складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ) як альтернативу традиційному ЗНО. За його результатами вступатимуть до вишів. 

Учасники національного мультипредметного тесту, які проходитимуть тестування під час основної сесії, отримають запрошення за 10 днів до початку самого тесту. Про це повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, пише Osvita.ua

За її словами, запрошення можна буде отримати 25-26 травня через власний персональний кабінет учасника тестування. У запрошенні буде вказана точна дата проходження тестування і адреса екзаменаційного центру, де учасник складатиме тест.

Відео дня

До слова, Департамент освіти та науки закликає учасників національного мультитесту не розголошувати дату та місце його проходження в соціальних мережах. 

— Така інформація може привабити ворогів, спонукати їх застосувати якісь способи обману або шахрайства. Тому її слід зберігати як особисту та не розголошувати на публічних платформах, — йдеться в повідомленні.  

Тестування

Тестування проходитиме у дві сесії. Основна триватиме з 5 до 23 червня, додаткова – з 11 до 24 липня. Завантажити запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, учасники основного періоду зможуть не пізніше ніж за 10 днів до її початку. А от додаткового – не пізніше ніж за 3 дні.

Результати першого етапу НМТ можна буде переглянути у персональних е-кабінетах до 28 червня, другого – до 29 липня.

В УЦОЯО підготували демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ця інформація допоможе у виборі предмета додаткового блоку. Відомості про те, де можна пройти НМТ за кордоном — за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up