Останній іспит! 13 червня пройде ЗНО з хімії: на що потрібно звернути увагу

Останній іспит! 13 червня пройде ЗНО з хімії: на що потрібно звернути увагу
Фото: testportal.gov.ua
  • Сьогодні, 13 червня, проведуть останнє у цьому році тестування ЗНО.
  • Завершальним акордом основної сесії стане іспит з хімії.
  • Що потрібно знати перед тестом учасникам, дивіться далі. 

У середу, 13 червня, учні здаватимуть тестування з хімії. Розпочнеться воно об 11-й годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Учаснику потрібно мати: запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО, оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті. Ще учням рекомендують взяти із собою запасні ручки з  чорним чорнилом та прозору пляшку з водою. Про це повідомили на сайті Освіта.ua.

Тест складається із 52 завдань. На виконання учасник буде мати 150 хвилин.

Відео дня

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, дорівнює 80. Результат виконання завдань може бути зарахований як державна підсумкова атестація з хімії.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up