Реєстрація на ЗНО-2017 стартує 6 лютого

Реєстрація на ЗНО-2017 стартує 6 лютого
  • Сервіс "Зареєструватися" запрацює з 10.00.
  • Реєструватися можна на 4 предмети, два з яких є обов'язковими.
  • Реєстрація триватиме до 17 березня.

Випускники загальноосвітніх шкіл зможуть зареєструватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання з десятої ранку 6 лютого. Для цього треба буде зайти на сайт Українського центру оціювання якості освіти (testportal.gov.ua). За допомогою сервісу "Зареєструватися" слід сформувати та роздрукувати власну реєстраційну картку. Ця картка є одним із обов'язкових документів для проходження ЗНО. Роздрукувати її можна самому або ж, звернувшись до пункту реєстрації. Для цьогорічних випускників пункти реєстрації створили за місцем їхнього проживання.

Зареєструватися на проходження ЗНО можна одразу на 4 предмети. Два з них є обов'язковими. Перший - українська мова та література. Другий - математика або історія України (на вибір учня). Проходження цих двох тестувань впливатиме на державну підсумкову атестацію. Хоч можна здавати історію та математику разом, але тоді на ДПА зарахується лише один предмет. Далі на вибір дається 11 предметів: математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, іспанська, французька, німецька, російська та англійська мови. Директор центру оцінювання якості освіти заявив, що адміністрації шкіл не можуть здійснювати вплив на учнів, які предмети їм слід обирати на ЗНО. 

Створивши реєстраційну картку, слід буде скласти пакет документів. Дізнатись перелік можна буде в розділі "Процедура реєстрації". Тим, хто правильно заповнив реєстраційну форму, видадуть сертифікат ЗНО, інформбюлетень та посідчення учасника ЗНО. Ці документи прийдуть за вказаними у формі адресами.

Відео дня

За інформацією Українського центру оцінювання якості освітиРеєстрація триватиме до 17 березня, а змінити дані можна буде до 31 березня. Основна сесія буде проведена з 23 травня по 16 червня. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up