Школярі в Україні здаватимуть ЗНО після 9 класу

Школярі в Україні здаватимуть ЗНО після 9 класу
Ілюстративне фото
  • Прийняли новий закон «Про повну загальну середню освіту».

  • Новація про ЗНО після 9 класу набуде чинності не відразу.

Від 2027 року українські школярі здаватимуть ЗНО після 9 класу. Результати можна буде використати при вступі до ліцеїв та інших закладів професійної освіти. Перелік предметів буде затверджувати Міністерство освіти та науки. Про це повідомляє портал osvita.ua. До 2027 року державну підсумкову атестації у формі ЗНО можуть проводити за рішенням міністерства освіти. Такі зміни передбачає новий закон «Про повну загальну середню освіту». Він прийнятий парламентом 16 грудня.

Нагадаємо, що раніше ми писали про зміни у правилах проведення ЗНО в 2020 році. Про це читайте в матеріалі «Вступна кампанія до вишів: що зміниться у 2020 році».

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Анонім

    Хоч вводь ЗНО після кожного місяця навчання воно не дасть результату, поки кращі  учні не будуть автоматично попадати на керівні посади. Але це протирічить філософії українського суспільства, де на посадах тупіші і хитріші, які порєшали. А кращі будуть тікати в світ за очі і Україна продовжить загинатися. Тут зверху треба безжально і послідовно бити корупціонерів, але там такі самі хабарники. Тепер з Зеленським.

    Мастер Автополив reply Анонім

    Дядя, поверь, будет снова через 4 года АРМОВИР, боротьба з ворогом из каждого утюга. Просто потерпиТЕ.
  • Мастер Автополив

    Вы не замечаете странный парадокс - уже 28 лет нам улучшают жизнь, а страна все глубже и глубже тонет...
  • Галя

    Зно можна не здавати, як і дпа. Моя дитина після 4 не здавала принципово, перевели в 5 клас і не муркнули
  • валентина

    Такие интересные)) Очень хорошо, что есть ЗНО. Каждый ребёнок будет старался учится, чтобы иметь знания, чтобы поступить в ВУЗ. А представляете, какой был бы в городе ХАУС , если бы не было зно. У детей не было бы стимула, соревнования, ЦЕЛИ в жизнижизни, стимула доказать, что ты лутше васи или илюши или ...... Ну вот подумайте,чем бы занимались ваши дети без зно???????

    Анонім reply валентина

    Действительно. Чем еще заниматься детям кроме как целыми днями и ночами учить ЗНО. Бывают же такие умные люди, как по полочкам все разложила.

    Sidorcuk Masa reply Анонім

    Да, есть такие родители, которые сами , до третьего класа, сами как то учились, а дальше им школьная наука, та программ как то не пошла . Самое главное для них, считать научится и по буквам, по складам , бееекать- читать, до третьего класа,



    а другие родители поняли в классе шестом- седьмом,  что ето не для них, ученья, крики, тупанье ногами, обзывание( а не объяснения) таких же грааамотных родителей. Зачем напрягаться, напрягать мозжечеек, если он и так маленький, та черепная коробочка с извилинами и та приплюснута ?

    Сколотят компанию и пойдут пить енергетики за школой и курить, и здесь же травка , а под , за забором школы и наркота продаётся, наверное)) , ведь так )) - ето же КРУТО, и главное для других недосягаемой, пусть посоревнуются другие с ними.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up