Складаємо рейтинг найкращих вишів Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА, ГОЛОСУВАННЯ)

Складаємо рейтинг найкращих вишів Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА, ГОЛОСУВАННЯ)
  • Заклади області не потрапляють навіть у Топ-50 найкращих в Україні.

  • Однак сюди подають тисячі заяв на вступ.

З року в рік найкращими закладами вищої освіти в Україні визнають виші Києва, Львова та Харкова. Тим часом Хмельниччині важко чимось похвалитися. Навіть Хмельницький національний університет цього року не потрапив у Топ-50.

Разом з тим заклади Хмельниччини користуються чималою популярністю серед абітурієнтів. Та й у Топ-250 цьогоріч потрапило відразу шість вишів області.

У цьому матеріалі ми пропонуємо вам ознайомитися з рейтингами закладів вищої освіти III — IV рівнів акредитації, а також взяти участь у голосуванні, де обрати найкращий, на вашу думку, виш Хмельниччини. Згодом ми опублікуємо результати голосування в окремому матеріалі. Голосування доступне в кінці новини.

Відео дня

Консолідований рейтинг ЗВО України 2021 року

Загалом перелік включає 242 заклади. Найвищу сходинку серед хмельницьких вишів має Хмельницький національний університет — 66-67 (спільне місце з Національним лісотехнічним університетом). У рейтингу налічується також п’ять закладів Хмельницької області. Консолідований рейтинг розроблений на базі трьох інших рейтингів — «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт». Детальніше в інфографіці.

Рейтинг за кількістю поданих заяв

Ми переглянули відомості щодо кількості поданих заяв на вступ до кожного закладу Хмельниччини. У цьому рейтингу лідирує, знову ж таки, Хмельницький національний університет. Детальніше в інфографіці.

А який заклад вищої освіти Хмельниччини вважаєте найкращим ви? Беріть участь у голосуванні, результати якого ми опублікуємо згодом.

Опитування

Найкращий заклад вищої освіти Хмельниччини — це…

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Кількість поданих заяв це добре, але необхідно знати ще кількість місць, бо як можна порівнювати ХНУ і для прикладу УЕП?

keyboard_arrow_up