У Хмельницькому позбулася роботи завідуюча 33 садочком. Ми дізналися причину

У Хмельницькому позбулася роботи завідуюча 33 садочком. Ми дізналися причину
Ілюстративне фото
  • Перевірка фінансового управління виявила в закладі значні проблеми.

На засіданні виконавчого комітету Хмельницької міськради розглянули підсумки діяльності бюджетних установ за минулий рік. Документ стосується закладів освіти. У ньому перелічені проблеми, рекомендації щодо їхнього вирішення та фінансово-господарські показники.

На своїй сторінці у Facebook міський голова Олександр Симчишин написав, що один з керівників навчальних закладів міста за недоліки позбувся своєї посади. Ім'я цієї людини він не назвав.

— Завжди після висновків балансових комісій йдуть дисциплінарні стягнення або заохочення. Цього року найнеприємніше вразили заклади, які не дослухалися до рекомендацій попередніх років і не виправили недоліки. Додам, що за недоліки один з керівників навчальних закладів позбувся своєї посади, — написав Олександр Симчишин.

Відео дня

Кого саме звільнили та за що, ми запитали у директора департаменту освіти й науки міської ради Надії Балабуст. Вона розповіла, що йдеться про завідуючу садочком №33 «Джерельце» Тетяну Лису. Заклад розташований на Зарічанській, 6/4.

Причиною звільнення були значні порушення у сфері харчування. Наприклад, недотримання санітарних норм, порушення правил обліку та видачі продуктів.

— Був моніторинг фінансового управління по якості харчування закладу, за результатами моніторингу було виявлено грубі порушення. Того ж дня завідуюча написала заяву на звільнення за власним бажанням, — розповіла Надія Балабуст у коментарі журналістам vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Іван Косин

    Реіорми і тут?
  • Irinka Tarasiuk

    Давно пора👍

keyboard_arrow_up