Учителька з Хмельницького увійшла до ТОП-50 найкращих педагогів країни

Учителька з Хмельницького увійшла до ТОП-50 найкращих педагогів країни
Фото: “На уроці прошу дістати телефони”: вчителька з Хмельницького розповіла, як стала кращою в області
  • Учителька хімії з Хмельницького стала півфіналісткою конкурсу "Global Teacher Prize Ukraine". 

 

В Україні триває конкурс на звання найкращого вчителя країни "Global Teacher Prize Ukraine". Його мета — знайти новаторів в освіті та підняти престиж професії вчителя. З поміж 2 000 вчителів з усієї країни, обрали 50 фіналістів. Саме один із них отримає головний приз — 250 000 гривень та візьме участь у навчанні у Global Education&Skills Forum.

До 50-ти півфіналістів цьогорічного конкурсу потрапила вчителька з Хмельницького Наталія Зима. Вона викладає хімію у технологічному багатопрофільному ліцеї з загальноосвітніми класами імені Артема Мазура.

"На уроках Наталії смартфони давно стали потрібнішими за щоденники. Вона не складає класичні поурочні плани, а планує уроки через план-проєкт. Улюблені інновації — Kahoot, LearningApps, Edpuzzle, дошки для спільної роботи, сервіси для побудови карт пам’яті тощо. За 20 років педагогічної діяльності вона відсвяткувала призові місця своїх учнів на змаганнях ледь не пів тисячі разів. Також два учні Наталії склали ЗНО з хімії на 200 балів", - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці конкурсу.

Відео дня

"Вчителювання — це особлива професія за своїм соціальним впливом, спрямованим у першу чергу на учнів, а через них опосередковано на батьків та громаду в цілому", - саме так охарактеризувала свою роботу Наталія Зима.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Надя Костур

    Мій учитель !!! ❤❤❤❤❤❤
  • Katerina Maxim

    Супер! Аж не віриться , що вона і моя учителька була!!! Удачі!!!

    Альона Пухтецька reply Katerina Maxim

    Katerina Maxim це де вона твоєю учительницею була?
  • Таня Герасимчук

    Вітаємо !!!!!!
  • Зоя Завацька

    Вітаю Наташа  з перемогою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up