В Україні вчителі вперше здадуть ЗНО: коли та навіщо?

В Україні вчителі вперше здадуть ЗНО: коли та навіщо?
Фото ілюстративне
  • Восени українські вчителі складуть незалежне тестування з професійних компетентностей.

Уже цієї осені українські вчителі вперше здадуть зовнішнє незалежне оцінювання. Про це пише Оsvita.ua.

Такий експеримент проводять задля сертифікації працівників освіти. Оцінювання знань вчителів відбудеться 31 жовтня. Участь у ЗНО візьмуть 900 вчителів. 

  • "Усього в день тестування учасникам буде запропоновано 100 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин. В Українському центрі оцінювання якості освіти зазначають, що завдання тесту будуть спрямовані на визначення рівня обізнаності учасників з питань планування та організації освітнього процесу, забезпечення і підтримки навчання, виховання і розвитку учнів, створення освітнього середовища".

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • валентина

    В украине введут новый закон о запрете матерится, принятие этого закона позволит не только повысить культурный уровень общения граждан, но и наполнить бюджет за счет штрафов и развивать украинскую культуру и "будет способствовать защите граждан Украины от сквернословия (нецензурной брани), оскорбительных приставаний к гражданам и других подобных действий, нарушающих общественный порядок и спокойствие граждан". Будут построные целые дослидные институты, расказывающие как украинец должен матерится!, изучающее матерное сквернословие, департаменты образованияи по сквернословию , ругани ,матам, в школах будут уроки преподавания , где учитель будет рассказывать что такое мат и немат , нецензурщина, брань , примитивная грязнаная ругань, лайка, грубости, пошлости,учить украинцев как они должны матерится. ВО СКОЛЬко РАБочих мест появится от областной рады для своих сельских приезжих!!!!!!!!!
  • Валентина

    Учитель и так постоянно находиться в стрессовой ситуации.. его профессия многофункциональна...и результативность ЗНО тоже не объективный показатель.. профессионализма..

    Лариса Белоцерковская reply Валентина

    В самый раз ЗНО моей тупой соседке, которая и 3 слова связать не умеет, а ещё диплом преподавателя как-то же получила... Валентина, какая у Вас такая стрессовая ситуация??? Не смешите!!! 90% сидят просто тупых преподавателей, которые на своих уроках просто перечитывают текст параграфа, который ученик может и сам дома прочесть и выучить. Задача учителя дать доступно новый материал, которого, в первую очередь, нет в учебнике. А не позориться на родительских собраниях, когда говорят родителям, что ученики у них на уроках ничего не знают, поэтому они предлагают своё репетиторство с таксой в три дорога! Так освободите место преподавателям, у которых ученики будут всё знать. Нас учили в школе и всё мы знали на "отлично" и без репетиторов! А сейчас стрессовые ситуации только у родителей, где найти деньги такую работу, чтобы и семью содержать и школу содержать! Стыд и позор таким школам и учителям! И государство тут даже не при чём, а совесть у учителей, как и у многих, кто привык на своём рабочем месте только к взяткам, на которые в зарплату дополнительно человеку никто не доплачивает, потому что в роде бы как каждому платят свою.

    людмила reply Валентина

    Але, скільки безграмотних вчителів сьогодні працюють в школах????
  • Оксанка Иванцова

    Тільки за!!!бо всі так звані відкриті уроки -лише заздалегідь заготовлена репетиція.
  • Оксана Урбановська

    Давно пора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up