Вчителі “Захисту України” в Хмельницькому вчаться керувати дронами

Вчителі “Захисту України” в Хмельницькому вчаться керувати дронами
Тут і далі фото Хмельницької міської ради
  • Навчання для педагогів триватимуть 3 дні. 

  • Впродовж цього терміну вони мають опанувати навички керування БПЛА.

  • А згодом передати їх учням. 

Повномасштабне вторгнення рф принесло нові виклики. Нині головною метою є підготовка молоді до захисту своєї країни. Вона розпочинається зі шкільної парти, а допомагають в цьому педагоги. Саме тому вчителів предмету “Захист України” вирішили навчити керувати безпілотниками. Подробиці розповідають у міській раді. 

У Хмельницькому проходить триденне навчально-методичне заняття для вчителів «Захисту України». Цьогоріч, за ініціативою Департаменту освіти та науки міської ради, викладачі під час цих занять опановують навички керування безпілотними літальними апаратами.

— російсько-українська війна показала важливість дронів у військовій справі. Безпілотники стали невід'ємною частиною сучасної війни. Адже їх використовують для розвідки, доставки боєприпасів, а також для завдавання ударів по живій силі та техніці окупантів, — додають в міській раді. 

Відео дня

Тож уміння керувати дронами є важливим для вчителів предмета «Захист України». А педагоги навчають учнів основам військової справи, як оборонятися від нападу, і як безпечно поводитися зі зброєю.

Передбачається, що вчителі зможуть передати старшокласникам й навички керування дронами. Учні навчаться керувати безпілотником, використовувати його, при потребі, для розвідки й спостереження. Це дасть школярам цінні навички, які вони зможуть використовувати в житті: орієнтування на місцевості, навігація, робота в команді тощо.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up