Випускники шкіл з Хмельниччини зможуть навчатися у Міссісіпі

Випускники шкіл з Хмельниччини зможуть навчатися у Міссісіпі
Тут і далі фото з сайту studentstudy.ua
  • А саме в Оксфордському університеті, який знаходиться в штаті.

Завдяки угоді про співпрацю між штатом Міссісіпі та Хмельницькою областю випускники загальноосвітніх закладів зможуть вступити до вишу в США. На навчання прийматиме Оксфордський університет. Це стане можливим для абітурієнтів після складання мультипредметного тесту.  

"Я думаю, що це буде спільне рішення університету приймаючої сторони. Зараз я не готова сказати. Як правило, це завжди мотиваційний лист, який традиційний для західних університетів. Також це знання англійської мови на рівні В2. Ну й, можливо, це якісь особисті якості, які, як правило, тестуються для перебування в іншій країні", - повідомила Суспільному директорка обласного Департаменту освіти і науки Дарія Басюк.

Навчання хмельничан в Оксфордському університеті штату Міссісіпі відбуватиметься коштом приймаючої сторони.

Відео дня

Нагадаємо, в травні американський штат Міссісіпі став побратимом Хмельницькій області. 

Університет Міссісіпі заснований в 1848 році та є головним університетом штату. Ole Miss, так його називають, входить до числа американських ВНЗ, що найбільш швидко зростають. А його 15 академічних підрозділів включають велику медичну школу, національно визнані школи бухгалтерського обліку, права та фармації та Коледж відзнаки Саллі МакДоннелл Барксдейл.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Кузнецов

    Мазники теж приймуть? Чи то тiльки з команди Мэра???

keyboard_arrow_up