Стартував додатковий період реєстрації на мультитест. Як подати заявку?

Стартував додатковий період реєстрації на мультитест. Як подати заявку?
Фото ілюстративне
  • Якщо випускники не встигли зареєструватися на мультитест в квітні - не проблема. 
  • Зробити це можна до 20 червня. Розповідаємо як записатися на НМТ.

У Міносвіти повідомили, що розпочався додатковий період реєстрації на Національний мультипредметний тест. Він триватиме з 10 по 20 червня. Аби зареєструватися на проходження НМТ слід створити реєстраційну картку через сервіс «Зареєструватися» сайті УЦОЯО та уважно заповнити всі поля.

“За можливості – надіслати комплект реєстраційних документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою”, - додають у МОН.

З 25 червня всі учасники тестування зможуть дізнатися свій логін і пароль. Для цього треба правильно ввести дані до спеціального сервісу. Дуже важливо уважно вводити персональні дані. 

Відео дня

Зайти на інформаційну сторінку можна буде в період з 8-18 липня. Там також слід заповнити спеціальну форму у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»

Підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, потім населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період додаткової сесії тестування”, - доповнюють в Міністерстві. 

1-10 серпня потрібно надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ.

До 12 серпня всі випускники, які зареєструвалися і виконали попередні пункти, отримають запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.

Ну і 16-20 серпня буде проходити додаткова сесія мультитесту. 

Нагадаємо, 7 червня завершився перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Другий етап розпочнеться 21 червня і триватиме до 7 липня. На цьому етапі потрібно остаточно вибрати місто, країну, а також у разі необхідності можна змінити населений пункт.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up