Вища освіта не обов’язкова: таку точку зору висловив прем’єр-міністр (ОБГОВОРЕННЯ)

Вища освіта не обов’язкова: таку точку зору висловив прем’єр-міністр
(ОБГОВОРЕННЯ)
  • Володимир Гройсман висловив таку думку в одному з навчальних закладів на 1 вересня.
  • На думку прем’єра? Україні потрібні й фахівці робочих спеціальностей.
  • Яка ваша думка з цього приводу?

День знань в Україні святкували вчора, 1 вересня. Для дітей та педагогів розпочався новий навчальний рік.

Один із навчальних закладів столиці відвідав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Там він поділився своєю точкою зору про здобуття українцями вищої освіти.

Прем’єр вважає, що не кожному українцю обов’язково потрібна вища освіта.

Відео дня

Він висловив думку, що у країні брак фахівців робочих спеціальностей, що технічна освіта не менш потрібна. Додав, що не всім бути вченими, а вища освіта – не запорука успішної самореалізації. А традиція мати диплом про вищу освіту сягає ще 90-х років.

Свою точку зору про необхідність здобувати вищу освіту залишайте у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • толік

    В Європі 10-20% населення має вищу освіту. Вчаться і працюють вони якісно. А в нас вчать і вчаться як-небудь. Потім нема кому ложку зробити, все імпортне.
  • Александр Билан

    Не усім потрібна вища освта, але особисто я себе не зміг би поважати без неї. Так дійсно диплом нічого не вартий, але варті знання, поведінка, повага до самого себе.Мене страшенно бісить коли питають - де ти навчався? відповідаєш в ХНУ, у відповідь чуєш - ааа... там все гроші, там нічого не навчать.. а от у Львові і тд.. Шановні ті хто таке говорить, ХНУ дає чудовий рівень знань! на моїй кафедрі працювали фанати своєї справи, хто хотів навчатись той все вловлював як губка, але були і такі які вночі розгружали вагони з коврами і за ці гроші проплачували сесію. але така ситуалія є у кожному університеті України і не тільки, знаю що у Польші така сама ситуація.  Нажаль наш соціум не визнає такої освіти як середня-спеціальна, в народі кажуть "бурсачок". Скажу Вам з Власного досвіду, якщо ти чогось вартий, ніколи не буде проблем з робою та гідною оплатою!, а диплом це юридичний документ, який служить виключно для оформлення документів на прийняття на офіційну роботу.
  • Людмила Гармидер

    В нашей стране как не удивительно, некоторые  президенты, премьеры,  министры , депутаты и пр.  -   неучи. Результат их некомпетентности налицо - страна в хаосе. Образованные люди вынуждены покидать свою страну, так как "мыинститутынекончали" не терпят рядом с собой грамотных, образованных, прогрессивных. Таких на колени не поставишь, за подачку служить не будут.

    Дмитро бевз reply Людмила Гармидер

    От що за дурниця. В нас якраз "всіінстутпокончалі" і що? Той диплом не ціниться, бо всі знають як в нас вчать і вчаться.

    Валентин Топольницкий reply Людмила Гармидер

    Если премьер-министр окончил ЦПШ, то наверное все должны следовать его примеру!

    толік reply Валентин Топольницкий

    Коли він вчився ЦПШ вже не було.  А вища освіта для всіх - пережиток совка. Діти йдуть не туди куди хочуть, а куди батьки влаштують. Будь_яка робота почесна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up