14 років хмельничанка отримувала пенсію за своїх померлих родичів

14 років хмельничанка отримувала пенсію за своїх померлих родичів
Фото ілюстративне
  • Жінка не повідомила Пенсійний фонд про смерть своїх матері та бабусі й продовжувала отримувати їхню пенсію.
 

Матір та бабуся хмельничанки перебували на обліку у відділі соціального забезпечення Городоцької райдержадміністрації та отримували пенсії за віком. Оскільки пенсіонери уповноважили її отримувати ці кошти, проведення виплат перевели у місто Хмельницький. 

Коли померла мати, а згодом і бабуся жінки, ніхто не повідомив органи реєстрації актів цивільного стану та управління ПФУ про факти смерті. Натомість жінка продовжила отримувати пенсійні виплати.

"Жінка майже за 14 років заволоділа грошовими коштами Пенсійного фонду України на загальну суму 230 тисяч гривень", -  повідомили в облпрокуратурі.

Відео дня

Проти неї наразі відкрили провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України – заволодіння чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілому, та вчинене повторно.

Хмельничанку чекає покарання у вигляді штрафу або, навіть, позбавлення волі строком до трьох років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ігор

    Так все правильно робила. Чому нашій ВР можна красти мільнома і без судів? Вони за день крадуть більше як жінка за 14 років.
  • Valentina Roman

    За 14 лет 230 тыс? А сколько просиживают в ресторанах за один вечер депутаты? Что можно накопить с одной пенсии за 14 лет,если платить коммунальные,аптека,еда? Есть ещё и другие потребности-парикмахерская,ремонт обуви,сантехники и др. Само государство заставляет так поступать.
  • Лариса Манастырская

    Молодець!!!що за 14 років такий джекпот зірвала😂😂🤣   мільйони крадуть то не судять!!!
  • Маня Манина

    А чого досі не судять тих хто  накрав мільйони???---тільки лапшу нам на вуха вішали перед виборами !!!! --почніть з   Верховної ради !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up