245 пар у Хмельницькому одружилися "за добу"

245 пар у  Хмельницькому одружилися "за добу"
  • Вже п'ятий місяць у Хмельницькому діє проект Мін’юсту «Шлюб за добу».
  • За цей час майже 300 пар скористалися такою можливістю. 
     

Новий проект «Шлюб за добу» користується популярністю серед хмельничан. Одружуватися в пришвидшені строки містяни почали в травні. 

З 28 квітня до 30 вересня послугою скористалися 245 пар. У вересня одружилися "за добу" 56 пар. 

Серед подружніх пар, крім громадян України, були й іноземці, а саме: громадяни Польщі, Туреччини, Марокко, Грузії, Франції, Канади, Італії, Німеччини, Казахстану, Таджикистану, Узбекистану, Сирії, Молдови, Естонії, Литви, Білорусі, Греції, Азербайджану, Ізраїлю, Вірменії, Російської Федерації.

Відео дня

Цікаво, що 11 пар пройшли церемонію у зеленій залі Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, що вартість проведення урочистої церемонії варіюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Хмельницькому становить від 190 до 690 гривень у робочі дні. Плюс необхідно узгодити всі тонкощі обряду. Сума сплати держмита становить 910 гривень.  

Для того, щоб одружитися за один день хмельничанам потрібно:

  • Зателефонувати для запису на реєстрацію та отримання консультації: (0382)70-28-46, 067-445-11-04, або звернутися до Хмельницької дитячої школи мистецтв (за адресою вулиця Гагаріна, 3-А, кабінет № 316), або надіслати запит на електронну скриньку  [email protected]
  • Обрати зручний час, дату, місце і, за бажанням, додаткові послуги. Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги.

На вибір закоханих представлено 4 локації в центрі міста:

  • хол приміщення міської ради на другому поверсі (Гагаріна, 3); 
  • виставкова зала хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (Проскурівська, 65); 
  • хмельницький музей-студія фотомистецтва (Проскурівська, 56);
  • малий актовий зал та внутрішній двір Хмельницької дитячої школи мистецтв (Гагаріна, 3а). 
     

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up